tisdag 26 januari 2021

Ledig tisdag



På min lediga dag var det dags för ett besök hos gynekologen, vill ju ha nya östrogenpiller. Nära och bra till läkarhuset vid Odenplan, bara en station, det var länge sedan jag åkte pendeltåg, inte mycket folk, så det gick bra. Hade munskydd på mig, vet ju inte riktigt när rusningstrafiken börjar och då bör man ju ha munskydd på sig.
 
Runt halv sex på kvällen är detta foto taget på min lilla promenad vid Brunnsviken, ett speciellt ljus denna kyliga januarikväll.

Orsakullan undrar idag : 26. Hur gör du för att få energi?

Nummer ett för mej är ju att sova, då blir jag pigg. Full med endorfiner blir jag efter mina besök på Friskis&Svettis!

11 kommentarer:

Ditte sa...

Fint att bo så till att det är smidigt att ta sig till City. Och oftast är det ju ganska gott om plats på tåg och bussar om det är utanför rusningstrafik,
Bilden från kvällspromenaden vid Brunnsviken är så vacker. Och ett speciellt ljus är det.
Kram och trevlig kväll.

Paula sa...

Fantastiskt så fint du fångat stämningen och ljuset på bilden!Nu var det väl dig väl unt med en ledig dag, som du fått slita.
Kram

BP sa...

Bilden du tog vid Brunnsviken är nog en av dina allra bästa - ever alltså. Den är magisk, helt magisk och för tankarna till Lars Lerin. Det fotot ska du rama in!

Kul att återse Odenplan, min "hemstation" när jag åkte till och från jobbet. Dessutom hade ju mitt företag också sitt kontor i just Läkarhuset:-)

Ama de casa sa...

Verkligen en superfin bild från Brunnsviken - fantastisk! :-)

Sova är min grej också. Fast jag behöver ju inte "sova igen" tid för att jag vänder på dygnet. Utom när det är långresor åt öster/väster, men det är det värt :-) Vete tusan om jag får ta igen sån tid inom en rimlig framtid. Det närmsta är nog när det blir omställning till sommartid igen...

Orsakullan som blev mamma vid 20 – Dalaliv, finporslin & pudelliv! sa...

Det där med munskydd skulle jag inte ha koll på heller, åker inte längre kollektivt men tänker på hur jag själv åkte genom åren. Så helt rätt att ta med sig. Hur ser du på munskydd förstått att många i er i vårdyrket inte är direkt positiva till de nya restriktionerna? Måste ni ha munskydd nu på förlossningen? :)

Anita-Malta sa...

Hej från Malta!!! Jättelänge sen jag kikade in här hos dig och samtidigt känns det som att det inte var så länge sen du var här. Tiden går så rasande fort..

Här har vi lag på att alltid bära munskydd när vi är hemifrån och så har det varit i flera månader nu.

Ser ut du har snö i Stockholm,här har vi lite som en svensk sommar när det inte är som bäst ;-) Mandelträden blommar och fälrt liksom ängar är fulla av gula blommor.

Bilden från din promenad vid Brunnsviken är helt fantastisk, färger och ljus i harmoni, som en vacker tavla jag gärna skulle ha på väggen här hemma.
Kramar / Anita


Mizrahi Gerald sa...

VÄLKOMMEN TILL ILLUMINATI BRODERHOOD ORGANIZATION.

Jag tror att vi alla har en dröm, en dröm om att bli något stort i livet, så många människor dör idag utan att uppnå sina drömmar. Några av oss är avsedda att bli president i våra olika länder eller att bli. en av världens största musiker, fotbollsspelare, politiker, affärsmän, komiker eller att vara en hjälpare för andra människor som är i behov Obs! nyrekryterade medlemmar har rätt till stora fördelar och belöningar. Det finns inget mänskligt offer. Om du verkligen är intresserad av att gå med i illuminati kontakta oss idag för mer information WhatsApp: +1 (234) 248-7286 ELLER +919205107358
E-post: illuminatikingdomempire@gmail.com

official illuminati666 sa...

Ta tag i detta livsförändringsmöjlighet idag
Gör ett rätt och positivt val för denna chans att tillfälle för dig idag vara bland de 30 lyckliga personerna som den stora Illuminati vill erkänna och göra rika, kända
och rik och har också rätt till miljoner dollar ($ 50.000.000 USD).
Om du är intresserad, Whatsapp oss:
Whatsapp: +46764343855
E-post: illuminatiofficial466@gmail.com

Adamsscott sa...

Hur man går med i Illuminati666 brödraskapet!!! Kontakta DAVID MARK eller Whats'App (+2348140101327). Är du i Tyskland, USA, Europa eller var som helst i världen vill du bli rik, berömd och ha makt.. FÖRDELAR SOM GES TILL NYA MEDLEMMAR SOM GÅR MED I ILLUMINATI. 1. En kontant belöning värd $100 000 00 USD efter initiering. 2. En ny elegant drömbil värderad till USD 100 000 USD 3. Ett drömhus köpt i det land du själv väljer 4. En månads semester (fullbetald) till ditt drömresmål. 5. Ett års golfmedlemspaket. 6. V.I.P-behandling på alla flygplatser i världen 7. En total livsstilsförändring 8. Månadsbetalning på $300,00 9. En månad bokad. möte med de fem bästa världsledarna och de fem bästa kändisarna i världen. Kontakta DAVID MARK eller via Whats'App (+2348140101327) om du vill vara med.

Adamsscott sa...

Hur man går med i Illuminati666 brödraskapet!!! Kontakta DAVID MARK eller Whats'App (+2348140101327). Är du i Tyskland, USA, Europa eller var som helst i världen vill du bli rik, berömd och ha makt.. FÖRDELAR SOM GES TILL NYA MEDLEMMAR SOM GÅR MED I ILLUMINATI. 1. En kontant belöning värd $100 000 00 USD efter initiering. 2. En ny elegant drömbil värderad till USD 100 000 USD 3. Ett drömhus köpt i det land du själv väljer 4. En månads semester (fullbetald) till ditt drömresmål. 5. Ett års golfmedlemspaket 6. En V.I.P-behandling på alla flygplatser i världen 7. En total livsstilsförändring 8. Tillgång till Bohemian Grove. 9.Månadsbetalning på $300 000 USD till ditt bankkonto varje månad som medlem 10.En månad bokad.möte med topp 5 världsledare och topp 5 kändisar i världen kontakta DAVID MARK eller via Whats'App (+2348140101327) om du vill ansluta sig.

Anonym sa...

KONTAKTA Mr Emann Greyory ring +2349057542593 eller WhatsApp honom via detta nummer +234 9057542593 eller e-post: thelightfamily9@gmail.com Hej alla Jag heter Rodrigo och kommer från Paris, jag är här för att ge ett vittnesbörd om hur jag gick med i Illuminati-brödraskapet, jag var Jag har försökt gå med i den här organisationen i så många år nu, jag blev lurad av en falsk agent i Sydafrika och Nigeria, jag var nere, jag kunde inte försörja mig själv och min familj längre och jag försökte tjäna pengar av alla fröken men alla invaderar, Jag var rädd för att kontakta någon Illuminati-agent eftersom de har ätit upp mina pengar, En dag stöter jag på ett inlägg där någon ger ett vittnesbörd, tackar en man som heter Emann Greyory för att ha hjälpt honom att gå med i Illuminati-brödraskapet, sedan tittar jag på mannen e-post och telefonnumret som stod där, det var ett nigerianummer jag var rädd för att kontakta honom eftersom en nigeriansk agent äter upp mina 6000 dollar och går iväg med pengarna då var jag väldigt trött, förvirrad och jag bestämde mig för att kontakta personen som var gav vittnesmålet och jag ringde honom och jag kommunicerade med honom på telefonsamtal innan han började berätta sin egen historia för mig om när han ville vara med, han berättade allt jag skulle göra, sedan bestämde jag mig och ringde agenten som heter Emann Greyory och han berättade för mig allt jag skulle göra, och jag blev initierad, överraskande att jag fick min fördel av att vara en ny medlem av det stora illuminati-brödraskapet att jag var så glad, för er som försöker gå med i denna organisation är detta er möjlighet för er att gå med KONTAKTA MR Emann Greyorycall +2349057542593 eller WhatsApp honom här är den riktiga Emann Greyory-informationen +2349057542593 eller maila: thelightfamily9@gmail.com