Ännu en ledig dag, och idag blev det lunch på samma ställe som igår,fast med en annan kär väninna, på Garden Bistro Café och designbutik har de mycket gott, och jag köpte idag deras fikon creme balsam vinäger och citron olivolja oxå
. Fick ett ryck och bakade matbröd på eftermiddagen, det blev suveränt gott, här tackar jag Mina dagar för tipset och receptet fanns i min kokbok: Kärlek,oliver och timjan, och jag gjorde som Mina dagar, använde soltorkade tomater istället för rucola. resten av fyllningen är fetaost, kalamataoliver och basilika+ lite frysta örtkryddor. Köpte fel gjorde jag oxå,det blev havrekross istället för havrekli,men det tror jag inte gjorde något . Receptet heter: Rucolabröd med fetaost. Smakade fantastiskt till min trattkantarellsoppa!
Nu ska jag iväg till jobbet på nattmöte, men sen hem igen..:)
Ojoj, vad gott det lät och såg ut!
SvaraRaderaKram
Brödet såg jättegott ut
SvaraRaderaSer riktigt gott ut. Men vågar mig nog inte på sådant avancerat. ;)
SvaraRaderammm ser supergott ut, undrar om jag inte har det boken, har nog fått den av dig...:) Kram
SvaraRaderaSusjos goes matblogg! Gud så gott det ser ut!
SvaraRaderaSe där, den boken har ju jag också :-)
SvaraRadera