torsdag 29 maj 2008

Babyboom!


Jösses vilka nätter jag har haft på jobbet! Är helt slut nu, skulle egentligen jobba en tredje natt i natt,men fick ledigt! Puh! Det är egentligen otroligt att man orkar hålla på som man gör! Arbetar ju drygt 10 timmar varje arbetspass,och dessa två nätter har jag knappt fått sitta ner ! Tur att man är vältränad *ler*.
Och som tur är har man ett underbart jobb,men slitsamt! Första natten fick jag hjälpa till vid en tvilling förlossning! Alltid lika roligt när det går bra,men det är en komplicerad förlossning,så det är en anspänning! Nu gick det så bra,båda barnen kom ut den "vanliga vägen" och alla både mor och barn mådde efter omständigheterna bra!
I natt har det varit värre, sprungit mellan förlossningarna,och en av mammorna var svårt sjuk i en allvarlig havandeskapsförgiftning, sen strejkade datorerna, fick sitta på övertid i morse,vimmelkantig och skriva journal! Puh! Är tacksam för att chefen kunde ge mig ledigt i natt!
Nu är det dax attt ladda om för att leda ett jympapass! Som tur är det skönt,och befriande för kroppen med den underbara jympan! Rörelseglädje!!!

2 kommentarer:

ika sa...

ja visst måste det vara någon slags babyboom just nu? Jag tycker alla ska ha barn nu i sommar, om de inte redan har fått , själv försöker jag hålla ner statistiken *S*

ha en trevlig fredag

anki sa...

Hej Susanne!
Tack för titten i min blogg.
Jo blev trött på att vara anonym hela tiden. Sen tänkte jag att jag kunde skriva av mej lite i bloggen.
Har faktiskt en på aftonbladet också,men är aldrig där.
Får se hur mycket skrivande det blir.
Vad jag är avundsjuk ditt jobb. Barnmorska ville jag bli när jag var yngre,men så blev det ej.
Fast trivs med mitt jobb med. Jobbar med förståndshandikappade. Vi driver en personalresturang hos polisen. Är jätte kul, fast nu längtar jag till semester mest. 3 veckor kvar att jobba. Man får stå ut.

Nu ska jag grädda bullar.
Ha det bra. Vi hörs
Kram Anki