fredag 1 oktober 2010

Födelsedagsfirandet har börjat

De sista förberedelserna inför mitt 50 års (!) firande är gjorda. Har fortfarande svårt att förstå att jag blir så pass gammal. Min förstående frissa ,som själv fyllde 40 i somras sa igår: -Jamen, vilka 10 år skulle du vilja ta bort om du fick? Då blev jag tyst innan jag sa: Inga år! Det stämmer ju, de 10 sista åren efter 40 har ju varit hur bra som helst! De 10 innan dess också..! Om det bara inte rullade på så fort.
Idag har jag gjort något nytt: Förlängt mina naglar! Fin om naglarna ska jag vara i morgon på festen tänkte jag. Men i mitt jobb går det inte att ha så långa naglar,så nästa vecka ska jag tillbaka och klippa ner dem! Har checkat att discokulan funkar med snurr,jadå :)
Överraskande så kom ett blomsterbud idag med blommor-tårögd och rörd tog jag emot dessa vackra rosor och choklad från en arbetskamrat,tack snälla otroliga Vinterfin!!!
Tårar kom också idag när jag med posten fick ett gratulationskort skrivet av min sjuka pappa. Hemtjänsten har varit så snälla och hjälpt honom skicka ett kort till mig.

6 kommentarer:

imse sa...

Men snälla nån, du är inte gammal, no no!

Fina naglar! Mina är ju också alltid korta, det är ju så i våra yrken.

Så spännande med festen. Jag flydde ju utomlands när jag fyllde 50, så det blev inget party då.

camilla sa...

Oj, vad snygg du kommer att vara! Ha det så jättekul på festen. Många kramar från Camilla

Marie sa...

Men va snygg du är man kan inte tro att du fyller 50 bast!!!!!
Tänk då är vi lika gamla du och jag.

Grymt fräscha naglar.
Ha en jätte trevlig fest imorgon.
Många kramar

Petra sa...

Du är hur läcker som helst så du skall inte ha åldersnojja!

Så snygga naglar.
Lycka nu till och ha en suverän fest.
Kram

Nattsyrran sa...

Är det din dag idag??? Hur som helst så gratulerar jag dig!!! Hoppas att festen blev riktigt lyckad och full av bus och annat skoj!! Och så härligt att få ha så långa vackra naglar. Det är ju inget vi i vården är bortskämda med precis. Kram

Vinterfin sa...

Hoppas du hade en underbar kväll igår!
Vi ses på tisdag redan, kraam snygging!