fredag 14 januari 2011

Kriget i kroppen

Nej,det gick inte att åka till jobbet och vara med på teamträningen idag. Hade ingen röst i morse ! Så idag har jag gjort som Maja..mest vilat,fast inte i garderoben dock!
Dricker te med ingefära och honung,och får helt enkelt bara vänta ut denna virusinfektion...kämpa min kropp,kämpa. Ser nästan för mitt inre hur mina vita blodkroppar rider ut med hjälm och vapen för att bryta ner de små elaka virusarna :). Min kropp kommer att vinna!

7 kommentarer:

imse sa...

Du har haft det jobbigt med flytten i Falun, så nu behöver du vila. Låt leukocyterna ta fajten.

Det verkar som om vi har drabbats av samma eländiga förkylning. Jag mailade husläkaren idag och kunde hämta ut Cocillana på lunchen.

Krya på dig! Kram

Suzesan sa...

Kämpa Susanne. De är sega dessa JÄVLA förkylningar. Men vila. Det är ett måste. Då kommer du bli friskare fortare.En slite och trätt kropp tar emot förkylningarna mer och blir långvarigt om man inte vilar. Bädda ner dig och BE DIN man koka te.

Kul det där med de vita blodkropparna. Verkmästarna i magen.

Nu ska jag sova i denna skäna hotellsängen. Men tittar på Hannibal Lector på tv så jag kommer säkert drömma om det.

Kram
/Susanne

Nattsyrran sa...

Japp, bara att kämpa!! En av mina lärare på vårdhögskolan ritade alltid gubbar när hon förklarade fysiologin. Och det är det man kommer bäst ihåg!! Krya på dig=) Kram

Anna sa...

Klart du vinner, du verkar ju vara en riktig kämpeKrya på dig! kram Anna

Anni sa...

Klart att din kropp vinner, du har ju grundfysiken på din sida! Det är bara att gilla läget och vila (ett ovant begrepp för dig förstås ;-))

Petra sa...

Hoppas att du mår bättre idag.

Eva sa...

Kroppen säger ifrån ibland när man ska ta det lugn.

Det är din tur nu!

Kram Eva