onsdag 23 mars 2011

SOS reklambyråpraktik?

Ser ni krokusknopparna? Det finns hopp om våren! I natt sov jag mycket bättre,trots att jag somnade under filmen igår kväll ( The Hurt Locker...).
Så idag är jag utsövd och nu också nyjoggad och laddar för två nya nattpass! Märker ni att det blir ljusare och ljusare ute,underbart!!!!
Nu önskar jag bara att yngsta sonen får en praktikplats snart också,ingen som känner någon som jobbar på en reklambyrå med grafisk design??

5 kommentarer:

Anna sa...

Härligt med vår, nästa vecka får vi ännu ljusare då vi får sommartid :)
Ha en bra kväll! Kram

Petra sa...

Härligt med jogging innan du går på dina pass igen.

Kram

ililla sa...

Pratade lite med sonen, Mattias som nu är hemma i Stockholm på praktik just på en reklambyrå. Han trodde det skulle vara jätte svårt för det var svårt även för honom och då har han läst grafisk design 3 år på högskolan. Men ett tips tyckte han var att gå till alla reklambyråer personligen och fråga, på Kungsholmen finns hur många som helst det är bara att gå dit med ett leende och vara positiv, hur lätt nu det är eller kolla med tidningar ex pc games som gör sin reklam själva. Lycka till. Kram IL

Anna Drott sa...

Mysigt med vår! Snygg frisyr!

Mina dagar sa...

ÅH, hade varit kul att få hjälpa sonen med en plats men jag har tyvärr iiiingen aning:(
Hoppas han hittar någon bra!

Tittar ut och ser att dom stora snöhögarna vi har på baksidan är mycket mindre idag än igår:) Och ja, det är hääärligt med ljuset:)
Kram Eva