lördag 14 april 2012

Gubben vinter...

...han ger sig inte! Tur att inte sommardäcken var på bilen när jag slirade hem här på morgonen från jobbet! Vilket väglag!! Usch... och en hektisk natt på jobbet igen! Hann med tre förlossningar och var nära att få den fjärde nu på morgonen, men då hann klockan bli sju och vi fick lämna över till morgonpersonalen. Äta något på natten ? Nej, det hinner man inte. Vrålhungrig har jag nu ätit frukost här hemma, och gissa om jag nu kommer att sova gott! TACK för alla fina kommentarer på bloggen! Puss på er alla ;)


- Posted using BlogPress from my iPhone

5 kommentarer:

Anne-Lie sa...

Läste i tidningen att den 15 april har flest födelsedag i Svergie -men nu håller sommarmånaderna på att segla om eftersom många numera föder på sommaren då tidigare flest barn producerades;-))
Må gott!

4U2 sa...

Ja du, visst är det träligt med snön. Förhoppningsvis är den borta när du vaknar! :)

Fru H sa...

Blir lite nyfiken på hur du äter! När du jobbat ett helt nattpass och inte hunnit äta, äter du frukost som vi dagarbetare äter frukost, alltså typ fil, smörgås, gröt, äggröra och dyligt, då när du kommer hem. För mig låter det ju helt bakvänt att äta frukost och sen gå och lägga sig men det kanske bara är en vanesak?

Anna sa...

Hoppas du sovit gott nu och hoppas snön är borta när du vaknar!
Kram

fialia sa...

Fy, bor du där man har hört på radion i dag om "skitvädret"?
Hoppas du fick sova gott.
ha de Fia