tisdag 1 januari 2013

2012 året som gick

Vilket år jag har haft anno 2012! En liten tillbakablick på en del jag har fått uppleva.... JANUARI 2012. Började med en solsemester med mannen mitt i januari till Gran Canaria, helt ljuvligt att få lite ljus och värme mitt i vintern.

FEBRUARI 2012, Melodifestival och  deltävling nr1 i Växjö, och vi hamnade på efterfest och fick en bild med vinnaren...Loreen! Och hoppsan, höll på att glömma bort en speciell natt på jobbet...den 23/2...


MARS 2012 och den årliga resan till Järvsö med mina älskade arbetskamrater,skidåkning, skratt,mat bastubad och massa prat...det är verkligen en njutning för kropp och knopp! Och den 1 mars så fixade yngsta sonen äntligen sitt körkort :)


APRIL 2012, vi firade Valborg i New York! Helt fantastisk att än en gång få besöka denna underbara stad!!! Älskar den! Bodde hos svägerskan där, som bjöd på en kväll på Broadway, vi såg underbara "Fantomen på Operan"-som jag grät! Våra vänner var också i New York, så vi spenderade massor av tid med dem...shopping,go mat,drinkar...

MAJ 2012 Hann knappt komma hem från NY så var det dags för en härlig konsert med kören som min väninna är med i, gästartist var duktiga Charlotte Perrelli.

JUNI 2012 och kärt återseende med kusiner och fastrar m.fl  på min farbrors 70 års fest, vissa hade jag inte sett på säkert 15-20 år! Otroligt!

Midsommarhelgen firades på landet med goda vänner, underbart!JULI 2012. Hade tidig semester detta år, och det regnade så mycket i Sverige, så efter midsommarhelgen blev det en sista minuten resa med mannen till Grekland och en ny favorit : Zakynthos! Vilken underbar vecka det blev!

Och innan jag började jobba igen i mitten av juli så åkte vi till London med våra vänner och såg bl.a "Fantomen på Operan" (igen)- denna gång med Peter Jöback i huvudrollen! En häftig resa till att lägga till handlingarna :)

AUGUSTI 2012. En otroligt tuff sommar på jobbet. Men efter ett nattpass så åkte vi i alla fall in till Skansen jag och mannen och lyssnade på TOTO live, det var en upplevelse. I Augusti fyllde yngsta sonen 20 år,liksom äldsta sonens flickvän. Det firade vi på Edsbacka Bistro!

SEPTEMBER 2012 var det dags för semester igen. Denna gång åkte vi till Santorini, och jag är så tacksam att jag får se och uppleva allt detta vackra!
Pappa blir sämre i september, och jag trodde inte han skulle överleva sin födelsedag den 29/9,men det gjorde han. Här en bild på min fina pappa från 80 -talet ...OKTOBER 2012. Friskis&Svettis fest med tema Guld&Silver. Min födelsedag. En oförglömlig "pjäs/musikal" på Stadsteatern...

NOVEMBER 2012. Dags för Svettisdagarna på Kista mässan i början av månaden, hur kul som helst!

...och After Dark på Börsen var också en upplevelse!


DECEMBER 2012...träffade bl.a gamla barndomskamrater och pratade gamla minnen! Äldsta sonen flyttar hemifrån....
Är så tacksam för allt jag har fått uppleva detta året 2012,och ser fram emot det nya året 2013...
GOD FORTSÄTTNING PÅ DET NYA ÅRET!!7 kommentarer:

Susanne sa...

Önskar dig en god fortsättning på 2013. Kram.

Yoyce funderingar sa...

Hörru du, du, jag tycker att du åker alldeles för mycket på semester (nä, jag e inte alls avundsjuk;-)

Gott nytt år til dig och hoppas du får åka på lika många resor nästa år.

Kram

Västgötskan sa...

Ett händelserikt år helt klart.
Hoppas du får ett fint 2013!

Kram M

Anne-Lie sa...

Ja nog är det spännande att titta tillbaka på året som gott samtidigt som man förbereder sig för det som komma skall!

Kicki sa...

Vad mycket du har hunnit med och upplevt! Kul med sista bilden! God fortsättning! Kram

Anni sa...

Det är lätt att tro att du bara reser och roar dig, eftersom det är sådant som helst visas på bild. Nästan tur att jag vet att ditt år består av 90 procent svett på jobb och Friskis ;-)

fialia sa...

Härliga minnen från året som gott, önskar dig ett bra år som kommer.
ha de Fia