fredag 30 augusti 2013

Bye Bye Zakynthos...

För 13:e morgonen slog vi upp balkongdörrarna och möttes av solen, havet och en blå himmel. Hemresedag..som sagt med blandade känslor...skönt att komma hem, men att lämna denna underbara ö...suck, och tillbaka till vardagen, eller inte förresten, semestern är inte alls slut när jag kommer hem...den fortsätter, tack och lov lite till...

8 kommentarer:

BP sa...

Som sagt - jag förstår dina blandade känslor.
Men nästa år kan du ju tajma semestern så att du är hemma till sursträmmingspartajen i Sundbyberg. Tror det fyllde 20 år i år. Skitkul - å det skulle vara helt i din smak... tror jag iaf. Man kan t o m dansa till ett blåsorkester med nostalgiska låtar från... ja inte vet jag, men ändå.
Jag ska påminna dig om 364 dagar;-)

Rockiana sa...

Vad skönt att du har semester kvar. Det finns inget värre än att komma hem sent från en utlandssemester och vara tvungen att stressa upp till jobbet morgonen efter.

JaanaM. sa...

Härligt att ni fått njuta av solen och värmen! Välkommen tillbaka. Du får se till att njuta av semestern lite till!

Kaatzi sa...

Borta bra men hemma bäst. Alltid tråkigt ändå när man ska hemåt..

Men fina minnen och upplevelser har ni med er!

Ama de casa sa...

Skönt att inte behöva kasta sig in i jobbet på en gång, utan ha tid att smälta alla intryck och jäsa lite till :-)

Sus sa...

Det utlovas sommar i Sverige nästa vecka :0) Välkomna hem!

Helga sa...

Nej tyvärr flög jag inte Zakynthos. Idag skulle jag eg ha flugit till Skiathos men efter div schemaändringar hamnade jag i Skellefteå istället ;)

Ni verkar ha haft det underbart på resan iaf!!!

Hovdamen Yoyce sa...

Jamen visst är det skönt att komma hem igen även om semestern varit fantastisk! Vi är ändå lyckligt lottade som KAN åka iväg på semester utomlands. Även vi hade en fantastisk semester, precis som ni verkar ha haft!

Välkommen hem!