lördag 28 februari 2015

Snart dags för deltävling nr 4!

Oj, min kropp fick nog en chock efter tre nattpass, storshopping, matlagning och middag igår kväll. Idag stack jag iväg till F&S för ett jympapass sen kom jag hem och var riktigt illamående!!! En tjej på jobbet gick hem med magsjuka här i veckan, så jag blev rädd att jag råkat ut för samma sak! Å jag som ska till Järvsö i morgon?!!! Men efter dusch och mat i magen så somnade jag en stund i soffan och nu mår jag gudskelov bättre!!! Strax börjar ju mello också! Har hunnit med att lyssna igenom låtarna. Måns går till final såklart. Sen blir det svårt, Midnight boy är ju så speciell på scenen, men låten är en underbar 80-talslåt, så blir showen bra på scenen kanske han kniper en andra chans?? Jag gillar Carolines låt, så kanske final för henne?! Och hoppas att Annika går till andra chansen, läser hennes blogg och har träffat henne en gång med Sus, en annan bloggare, hon är ju så duktig!

7 kommentarer:

BP sa...

Du har för många strängar på din lyra tjejen. Ta det lite lugnare då och då så att du inte mår illa. Det var dagens "husmorstips" alltså;-)

Måns Zelmerlöw vet t o m jag vem det är. För två eller tre år sedan var han med i Stjärnjul i Filadelfiakyrkan, där min favo kompis Yvonne också var med med sina 120 körsystrar (barbershop-världsmästarna alltså).

Tur att han gick vidare direkt - han var ju största förhandstipset.

fialia sa...

OjOj hoppas att det inte blev ngt av "iilamåendet" o att du e pigg.
ha de Fia

JaanaM. sa...

Åh, jag var lite besviken över att Caroline åkte ur, hade gärna velat ha henne i finalen... Men men...
Hoppas du får det toppen i Järvsö!

Hovdamen sa...

Tänk jag sov över på Scandic Hasselbacken för ett par veckor sedan o då var "Mums-Måns" där och åt middag men jag missade honom!!! Jag gick ner till matsalen för sent, attans också!!

Gemsofmylife sa...

Du verkade ju tippa rätt :) såg inte den här delfinalen heller då jag kom hem inatt :)
KRAMISAR

Shamrock sa...

Ja nog var det 80-talsnostalgi över den låten :)

Ama de casa sa...

Åh vad skönt att det inte var magsjuka!!!

Jag tyckte att Måns var bäst och Caroline höll jag också på till final, men så gick det ju inte alls... :-)

Jag håller på att Måns tar hem alltihopa :-)