torsdag 3 oktober 2019

59 år

Så var årets födelsedag här, och inte mej emot att bli ett år äldre, jag längtar ju till pensionen jag! Ledig var jag idag också och har blivit så uppvaktad via facebook så man tror inte det är sant! Med de närmaste som kunde komma ikväll så åt vi middag på den italienska restaurangen La Nonna på Fleminggatan, glömde (!) att fota maten! Jag åt en supergod Mozzarella caprese som smälte i munnen till förrätt och till varmrätt: Pappardelle med Karl-Johan svamp, spenat, grädde , grana padano och parmaskinka, mycket god den också! 

Snygga kusinerna kom med på bild,

Fick ett fint födelsedagskort som väl passar mej bra, haha!

Snälla bror min skickade blommor från Falun!

...och vad säger man, vilken present från maken och sönerna med flickvänner! En ny superfin klocka, jösses, man kan tro att man fyller jämnt!
En underbar födelsedag är snart till ända...

9 kommentarer:

Paula sa...

Grattis finaste linslusen! Det är så få av oss bloggare som visar foto på oss själva, märkligt kan jag tycka. Men jag känner iaf att jag får en mer personlig kontakt när jag vet "vem som sitter där" på andra sidan skärmen! Att blogga helt anonymt kan ju vara ok i vissa fall, men jag gillar raka puckar. Och du, GRATTIS på födelsedagen, wow vilket ur, hur ska dom toppa det nästa år? Får du vänta till 65 eller kan du gå i pension tidigare? Jag uppnår passionsåldern om ca en månad, o jisses vad det drösar in en massa info från olika håll, bl.a ska jag ju få en tilläggsspension på 3,- per månad. Och jag måste erkänna att jag bävar inför vad jag kommer att få in på kontot nästa månad, jag har skitdålig koll!

BP sa...

Stort, stort GRATTIS på födelsedagen! 59 år - du måste ändå skämta, då du ser minst 10 år yngre ut:-)
Å så nära och kära firade dig:-) Det verkar ha varit världens bästa firande på La Nonna! Hur kul som helst! Å vilken himla tur att din man var ledig och du inte behövde jobba.

Undrar hur du ska festa nästa år när du nollar;-)

Sov gott och en varm födelsedagskram:-)

Ama de casa sa...

Stort GRATTIS igen! Inte så konstigt att du glömde fota maten - det har väl med åldern att göra... ;-) Ha en fortsatt fin födelsedag! (Här har du fyllårsdag i många timmar till :-) ).

Vilken superfin present! Åsså få fira med dom närmaste, kan ju inte bli bättre!
Kram!

Znogge sa...

Grattis än en gång även om det har hunnit att bli fredag nu! Vilken härlig dag och vilket firande! Trevligt sällskap och god mat dessutom :D En ny klocka blir man självklart väldigt glad för!

Kram

dianasdrömmar sa...

Grattis, snyggaste 59 åringen, nästa år blir det jämt då samma för mig...50 nästa år kram

Anki sa...

Stort Grattis i efterskott! Du ser verkligen mycket yngre ut!
Så fina presenter ... och det är du absolut värd!
Kram

Guldkryckan sa...

Stort grattis...59 är ju ingen ålder brukar man väl säga...men du ser ju fram emot pensionen du...jag med ;)

Jättefina presenter där...klockan var superfin.

Än en gång: Grattis.

:)

Geddfish ♥ sa...

Grattis igen, fast jag grattade ju dig igår på FB. Snygg för din ålder, jepp. Iom 60 så kommer du bli snyggare och snyggare för varje år. Det är fint att bli pensionär också, det är full rulle i egen takt och man månar om sig.
Vilken härlig klocka du fick!! Michael Kors. Drömmen.
Fredagskram!

Ditte sa...

Stort grattis! Hann med via Instagram att gratta, men nu blir det även här på bloggen. Vilken härlig födelsedag och fint att gå ut och äta. Gott dessutom. Och vilken vacker klocka! En härlig present från de dina. Roligt att du blev så uppvaktad och på olika sätt.
Att bli pensionär är riktigt trevligt och just att äga min tid uppskattar jag.
Kram!