torsdag 16 december 2010

Snö och glamour en torsdag

Idag har jag trotsat snön och åkte in till stan och lunchade med min skotokiga mello kompis! Just det ,hon som just varit i Florida när Lanvin släppte sin kollektion på H&M, och jag skulle köpa dessa Lanvin skor till henne-som jag misslyckades med. Hon hade också-för att vara på den säkra sidan,bett en till väninna om samma sak,men även hon misslyckades med sitt uppdrag. Istället satt min kompis sig själv vid nätet typ en vecka senare, tidigt på morgonen (05.30) då hon vet att H&M uppdaterar sitt lager,och fick själv tag på sina mycket snygga skor! Istan bland massa poliser och julshoppande människor satt vi och åt sushi,drack öl och bubblande om det kommande eventet som snart kommer upp: MELODIFESTIVALEN 2011 i Luleå! Sen var det en glad och fnittrig Susjos som åkte vidare till Kista där jag träffade min man och kunde glatt julshoppa lite.
PS. Teaterbiljetterna är hittade och på väg hem till mej! Puh...DS



2 kommentarer:

Susanne sa...

WOW, vilka cooola skor! Och tack för tipset ang lite starkt innan julshoppingen... Kanske underlättar och gör allt mycket roligare i trängseln och hysterin. Kram

Helga - precious sa...

Läckra dojjor!!

Mysigt med lite girltalk så här i julstressen...

I Luleå har de ju fått sitt is-rutschkane-djur på plats nu såg jag på nyheterna. I år en gris!!! Kanske du ska provåka den när du är där sen?