torsdag 14 juli 2011

Barnafödande och plånboksletning

Kom till jobbet igår kväll och hittade inte min plånbok i väskan. Hm, fick ringa hem och be dem leta hemma,men näe ingen plånbok. När hade jag den sist? Hm.
Oro under natten. Men hann inte tänka så mycket på den, fick hjälpa tre barn till världen denna natt. Gick så fint så, en flicka och två pojkar som ju faktiskt får flaggdag en dag som denna, Kronprinsessan Victorias födelsedag också.

Hoppades hitta plånboken i bilen i morse, men inte i framsätet..kastade ett öga i baksätet och där låg den!! Sonen hade hittat den i framsätet och kastat den bakåt,och glömt ta in den. Puh, trodde jag skulle börja semestern med att spärra kort!

Idag kom en av semesterböckerna i brevlådan,härligt! Och nu snart...dags för sista natten innan semestern! Hurra!

4 kommentarer:

4U2! sa...

Tur för det finns inget värre (nästan) än att spärra allt och vänta på nytt.

Mollan sa...

Hoppas sista natten blir lugn eller att du åtminstone träffar ovanligt gulliga blivande mammor :-) Kram

Vitsippan sa...

Det var då för väl att fann den. Jag vet precis hur det kändes,jag förla min stora mossgröna på exmakes teveapparat tre dagar tog det innan jag saknade den.Tänkte efter, när hade jag den sist.Jo, när vi skulle fara och avliva Dennis lilla katt Denize den 9 Febr. i år. Hon skulle fyllt 19 år den 28 Maj i år.

Vad mysigt det måste vara att se nyfödda varje dag /natt på jobbet.
Överlever alla ? Vet att när jag födde min Dotter 6 veckor för tidigt,så var det tur att det fanns en kuvös inne på Södertälje sjukhus annars vete 17 hur det hade gått.Då var det en kvinna som fött ett döfött de hade lindat henne.Dramatiskt ögonblick i livet.
Jag var för gammal förstföderska enl. min unga manlige läkare, bytte ut honom sedan.Mot en som hade sju egna barn.28 år var jag.Min Dotter har nyss fyllt 40 år.Tur att det gick bra.Den enda gång jag födde. Det bidde ingen mer bara ett missfall -79.Det tog min make död på, för han fick mig att lyfta en tung skorsten till kaminen för han skulle måla grunden.
Sånt e´livet.

nattsyrransphoto sa...

Kan riktigt känna din oro!!! Finns det nåt jobbigare än när plånboken är på rymmen... Ha det riktigt bra på semestern och jag lovar att du kommer inte bli besviken när du läst den boken. Superbra!!! Kram