fredag 1 juli 2011

Hög belastning

Ojoj..vilken intensiv natt vi hade på jobbet! Full fart hela natten, fick hänvisa flera stycken som ville komma in och föda. Som tur var så kunde de andra sjukhusen hjälpa oss. Sommarbemanningen betyder också att vi var färre än vanligt,och med flera sommarvikarier. Jag satt i telefonrådgivningen med en kollega,men hon var tvungen att hjälpa en kvinna att föda,och ingen uska fanns att tillgå. Men allt går. Telefonen gick varm, de som inte akut behövde hjälp bad jag ringa igen efter en stund, för de som var hemma med värkar och akut behövde åka in var jag tvungen att prioritera och fixa en sjukhusplats till . Att själv hinna med att få i sig någonting i natt var inte lätt. Så jag var lite snurrig i huvudet i morse när jag skulle köra hem, Var tvungen att dricka lite kaffe innan jag satte mej i bilen. Sov som en stock hela dagen, och kände direkt när jag vaknade ,(det tog några sekunder innan jag fattade att jag jobbat natt!) att femkamp på Grönan som var planerat i kväll med några kompisar, det fick jag glömma....trots att jag ville! Min kropp och huvud behöver vila...och ta det lugnt ikväll....pizza och vin,och nu skulle jag vilja göra Maja sällskap på grillen! Visst ser det avslappnande ut?

4 kommentarer:

glimraskimra sa...

Ser väldigt skönt och gott ut. :)

Och lite tacksam är man att man är klar med barnafödande och dylikt. Tycker det verkar som om man knappt varit inne och fött, förrän det är dags att åka hem igen... ;)

Anne-Lie sa...

inser att du kämpat på utav bara den när jag legat och sussat som bäst! Hoppas att pizzan och vinet gör att du fixar ytterligare en natt.
Fixade att lyssna på sommarprateren även om det dånade från gräsklipparen;-))

Där blått möter blått... sa...

Du behöver vila, äta och dricka lite.
Å så behöver du kortare semester snart!

Kram!

Shamrock sa...

Pizza - det tror jag att det får bli idag. Perfekt gräsänkemat