måndag 29 augusti 2011

Öhh..hur är det med minnet?

Det blir sämre och sämre med närminnet! I lördags natt kämpade vi- jag och min uska med en kvinna, som nyligen kommit till Sverige. Det gick fint framåt med lite hjälp av oss. Tyvärr hann vi inte med att förlösa innan vi gick hem, men så är det ibland. Döm om vår förvåning när vi fått blommor från henne i natt. Då känner man verkligen att man gör ett bra jobb! Vi påminde varandra under natten att vi inte skulle glömma bort att ta hem våra buketter på morgonen. Vad gjorde jag? Klart jag glömde, och det kommer jag på kl 17 idag, på väg till jympan,haha! Och jag som nu är ledig en hel vecka. Häpp!

Såhär mycket kläder byts under helgens jobb,och är en vanlig syn på måndag mornarna i vårt omklädningsrum, innan tvättsäckarna är bytta!

Jympapasset ikväll satt som en smäck! Tredje gången gillt med det nya passet...och jag är nöjd! Mellan två jympapass så kan det se ut så här, det gäller att ta rätt väska med sig hem!

Och ja, så har vi överlevt Linas Matkasses kyl och frysvaror som låg framme hela natten. Har idag ätit upp det sista , och ingen är ännu (peppar peppar) dålig :)


5 kommentarer:

fialia sa...

Så gulligt att ni fick blommor, synd att du glömde. Men då får dina kollegor göädje av dom istället.
Nu du, i morgon på väg hem ska jag in o köpa årskort o börja TRÄNA igen. (jag lägger mig runt fyra på jobbet, slutar sju men sover kvar till ca elva, häpp, utvilad.
ha de Fia

Anna sa...

Tur ni slipper tvätta :)
Va gulligt och få blommor, synd att du glömde dom, ta en runda förbi jobbet och hämta hem buketten :)
Kram

Kicki sa...

Så typiskt! Du måste ha haft mycket annat i huvudet när du gick hem...eller det kanske var helt tomt;) Kram

Helga - precious sa...

Vad roligt att få lite uppskattning. Nu får ju även dina kollgor njuta av det fina ;)

Shamrock sa...

Håller Linas så bra så ska jag nog göra slag i saken