torsdag 24 november 2011

I don´t know how she does it

Mycket nöjd med dagen. Tvättat alla fönster ( plusgrader ute i november!!) Fixat adventsstakar, och stjärnor . Jobbar ju i helgen.
Och hann med att baka lussekatterna också,fast degen höll på att jäsa över. Inte nog med det, en myskväll med en god vän i Kista, hann med både en matbit, bio och massa prat efteråt.
Filmen vi såg var en typisk tjejfilm, hade inga förväntningar på den, och blev positivt överraskad,gillade den. Ger den tre av fem plus.
" I don´t know how she does it" med bl.a Sarah Jessica Parker och Pierce Brosnan. Om hur man får livet att gå ihop med familj och jobb. Jag är tacksam över att småbarnstiden är över kan man säga!!

6 kommentarer:

fialia sa...

Det där med småbarnstiden kan jag fullständigt hålla med dig om, har inga barn hemma nu, skönt!

fialia sa...

Sv: Ja vi har planer på att åka till la gomera, har kollat med norwegian air till teneriffa och ta båten över till la gomera o hyra ngt litet hus, en vecka bara denna gången.
ha de Fia

Mallan sa...

Småbarnstiden ja... Haha, den är jag mitt uppe i och det kommer bli tomt när den är över! Vad duktig du har varit som fått så mycket fixat! :-)

Kicki sa...

Fina bullar! Se om min dotter och jag kan göra lika fina på lördag! Kram

Anni sa...

Kan ana att du har samma tempo på jobbet, med flera uppgifter på gång samtidigt. Bra jobbat! Kanske att jag ska låta mig inspireras och ta på mig kläderna nu? Har suttit i pyjamasen hela morgonen ...

Eva sa...

Önskar dig en superskön fredag!
kram