tisdag 20 mars 2012

Model House kanske ringer dej!

Måste bara berätta lite mer om gårdagen. Den började inte så bra när jag insåg att jag var en timme för tidigt på plats, och ingen var där! Hade helt enkelt tagit fel på tid! Så jag hade kunnat sova en timme till på morgonen,vilket jag hade behövt efter en ganska sömnlös natt (hade ju jobbat i helgen). Nåväl efter en kaffe på ett fik var klockan i alla fall 10.30 och jag började ångra vad jag gett mej in i. Men bestämde mej i alla fall för att gå dit igen. Precis som Fia skrev så skulle jag ha med mig ombyten själv, de fixade sminket. I presentkortet ingick en bild gratis (kostade annars 500kr), men jag hade redan bestämt mig innan att jag nog skulle köpa ett paket med 5 bilder, om de blev bra, för 1650kr. Jo,tjena..200 bilder togs och därifrån började jag välja ut foton..det blev 52 bilder. Sen började de att deala...om jag kunde ge dem 20 namn på kompisar,familjer mm så kunde jag få ett bättre pris. De skulle då ringa upp personen och fråga om de vill ha en fotografering gratis,inget köptvång. Men jag var skeptisk. Till sist så sa de att om jag kunde skriva ner 15 namn i alla fall så skulle jag få alla 200 bilderna för 2000kr...och då gav jag med mig! Så sorry kompisar..ni kanske får ett samtal från Model House inom en snar framtid...i såna fall är det mitt fel, men..de kan trolla med kameran, jag ångrar ingenting! :) Tusen TACK för alla fina kommentarer!!!! Så kul med lite trolleri så man ser pigg och fräsch ut! Kan man få en egen stylist på morgonen som sminkar och fixar håret tack! Hehe...


12 kommentarer:

4U2 sa...

Gav du de min bloggs adress? ;) :) Jätte fina bilder!

Malla sa...

superfina bilder!!

fialia sa...

Du är verkligen fin på korten, jag har fått många erbjudanden men inte gått.
ha de Fia

UlleBulle sa...

Jätte fint:-) Men som fotograf kan jag meddela att priset är HUTLÖST ;)
Skrik till så fotar jag dig för en bråkdel i vackra haga parken ;)

Petra sa...

Så fina bilder och du är galet vacker.

Shamrock sa...

Jättefina bilder! Jag har många kompisar som gjort detta och rekommenderar det - har ännu inte kommit till skott

Anne-Lie sa...

Ja de har helt klart en lurigt koncept och nog är det svårt att låta bli att tipsa om både den ena eller andra vännen;-))
Men himla läckra bilder är det!

Mallan sa...

SKITSNYGGA bilder!! Åh vad synd att du inte har mitt nr :-(

dianasdrommar sa...

Underbara bilder :)

Anni sa...

Du är sagolikt vacker - inte bara på dessa bilder!

Intressant att de tar så många bilder och ändå känner jag igen poser och stilar från andra väninnor som gjort samma ska. De har ett koncept som går lite på rutin tycks det som. Å andra sidan är de skickliga på styling, jag håller med dig - varför har man inte alltid en stylist?

En sak jag reagerat på tidigare är att bilderna är överexponerade - är det för att fina detaljer (läs rynkor) inte ska synas?

Oavsett mina invändningar är bilderna och du superfina!

Anna sa...

Superfina bilder på en supferfin tjej :)
Kram

Josefine sa...

Vilka fina bilder på dig! :)

Jag skulle bara vilja tipsa dig om mina smycken i silver och läder som jag säljer på www.jvalleytwig.se . Kika in där och hitta din favorit bland vårens nyheter vettja! :)

Ha en skön vecka!
/Jossan