fredag 7 december 2012

Vilodag

En skön vilodag idag, kunde gjort som Maja, vilat i värmen från elementet, men jag och mannen har börjat tömma rummet som ska renoveras! En stor garderob gick inte att flytta på utan att ha monteras ner. Hm.
Jag skulle inte ha jobbat i går natt,ser att det ser ut så i gårdagens inlägg, nej, det var ett nattmöte som jag skippade att inte åka in till, och det förstod min chef så väl att jag inte orkade.  (sovit väldigt oroligt inatt och vaknade redan 06.30 i morse..gäsp!) Har idag handskrivit ner hur jag och uskan jobbade dessa 10 timmar som fick mej att se dubbelt, och tänkte nog skicka den berättelsen till min chef och chefsläkaren. Ibland har de svårt att förstå hur mycket jobb vi gör under nattens dryga 10 timmar utan rast, och på en arbetstid som man normalt ska sova på.
Nu är det ledig fredagskväll och jag ska bara njuuta av vår pizza och gott rödvin!!!

8 kommentarer:

Hökis sa...

Njut av kvällen.
Kram

Kicki sa...

Ha en underbar fredag, det är du värd! Kram

Vitsippan sa...

Hej !

Mysigt att se att det finns fler katter som ligger på fönsterbrädan ovanför värmen som sipprar upp. Har Du också en strykbräda framför.Kan ju vara en lång blombänk. för först och främst ska katten få plats.Fick ju överta en härlig katt på dryga 1.5 år.De väntade färgat barn.Mamman vit Pappan färgad.Båda katterna gjorde de sig av med.Min är en hittekatt från Järna, där hon hade sitt jobb.

Trevlig helg.

Kram Mi

Fru Venus sa...

Vila nu, det är viktigt! :-)

Susanne sa...

Ha en underbar fredagkväll <3

Petra sa...

Hoppas att du får ha njutit av kvällen.

Maya sa...

Hoppas du kunde sova lite mer... inte bra att behöva jobba så länge utan rast! Inte för er och inte för de blivande föräldrarna.

Malla sa...

usch ser ut som fasen i vårt sovrum, allt som var i kontoret som nu ska bli ett större kontor är här inne...och det är långt ifrån klart i andra rummet. Har lite tappat lusten att göra ngt hehe.