lördag 13 april 2013

Hemma igen

Oboy vilka dagar vi har haft i Prag! Så kul! I går kväll hade vi en helkväll ute med god mat på en kubansk restaurang och sen en riktig barhopping från bar till bar med en hel del live musik! Det blev sent i säng, och inte många timmars sömn. Vi åkte hem mitt på dagen, medan våra vänner hade en eftermiddagsflight och hann njuta av Prag några timmar till. Jag var helt slut när vi kom hem vid 16 -tiden och däckade i soffan och sov ett par timmar ( och vaknade av att mannen kom hem efter en joggingtur!!!! Jag trodde inte det var sant!) Efter en hämtpizza så var jag redo att hämta hem vår katt Maja som bott hos svägerskan under dessa dagar. Nu fortsätter jag slappa...

8 kommentarer:

Rantamor sa...

Så himla kul det låter om er resa...

Tjingelingen.

BP sa...

Att resa och ha semester kräver lite (extra) kondis ser jag! Men du har ju några dagar kvar då du kan ta semester från semestern om man säger så.
Å vilken hurtig man du har och vilken service. Man tackar:-)

Ester sa...

Underbart att möta våren i Prag. Förstår att ni haft helt underbart samtidigt som det tar på krafterna ;) Varm kram Ester

Anna sa...

Ni verkar ha haft en toppen resa. :)

Helga sa...

Vad kul att läsa om er Pragresa! Min svåger o svägerska är där då och då och de är väldigt förtjusta i Prag. Måste ta mig dit också.

Om allt fortsätter i samma spår får jag nog en unge i Berlin till hösten. Dottern har pojkvän där o vill börja plugga i Berlin. Hm... Kanske blir Berlinresor på ledigheterna från hösten då...

Rockiana sa...

Ahoj!
Jag har inte varit i Prag sedan jag var 6 år. Då gifte sig min mamma med en tjeckisk man. Ett ungdomligt misstag som inte varade så länge. Jag kan dock lite tjeckiska än idag :)

Ama de casa sa...

Prag är en fantastisk stad! Jag hade förmånen att få tips från en jobbarkompis som var född där. Det var hur bra som helst!

Det enda jag ångrar är att jag lät Anders övertala mig att INTE köpa dom där jättefina, handmålade, julgranskulorna i bautastorlek.

Hmmm... Jag måste nog åka till Prag igen :-)

Home2tiny sa...

Vilken toppenresa ni har haft, möta våren i Prag verkar underbart. Kramisar Tina