torsdag 4 april 2013

Sommarsemestern bokad!

Ni minns kanske att jag och min man tog en sista minuten resa förra sommaren när det bara regnade, och vi hamnade på Zakynthos på detta hotell: Maria Mare. Och jag föll för denna ö som en fura! Så vackert! Liksom detta lugna fina hotell precis vid havet. Precis som på landstinget har min man det problematiskt med personal på hans jobb och strul med semesterledigt. Nu vet vi äntligen hur det blir- jag får skjuta fram min redan sena semesterperiod på jobbet (till chefens glädje förstås) så att jag får en del semester med min man. Nu har vi ju inga skolbarn och sommarlov att ta hänsyn till, så det är bara att bita ihop och jobba en hel del i sommar, men den som väntar på något gott... i mitten av augusti åker vi... som jag längtar!

8 kommentarer:

JaanaM. sa...

Härligt att ha något att se framemot. Skulle gärna ta semester i augusti, men det funkar inte så bra inom skolan..... :/ tror det funkar bättre hos er!
Kul det var att få träffa dig i veckan! Hoppas att vi gör det snart igen!

Kicki sa...

Ser fantastiskt ut! Hoppas det blir fina dagar mellan jobben så du kan ta till vara av sommaren ändå och inte skynda på den! Kram

Hökis sa...

Åh va härligt.
Älskar Grekland :o)
Jag har übertidig semester istället... Ledigheten tar slut vecka 28 :(
Men vi åker till Karpathos i mitten av Maj, försemester liksom.

BP sa...

Ser härligt ut!!! Helt underbart! Å det är perfekt att jobba under sommaren tycker jag. Vi tar för det mesta semester på udda tider av året. Då får man ju det bästa av båda världar om man säger så.

Agneta sa...

Åååååh, härligt!

Hovdamen sa...

Vad härligt! Även jag har sen semester i år. Vi åker till Turkiet i augusti så den mest semestern ligger i augusti. Väldigt olikt vad jag brukar ha men det får gå.

Kram

Anonym sa...

Den ön vill jag också till!!

Helga sa...

Underbart att ha något mysigt att se fram emot.

I höst blir vi mer fria utan skolbarn, men maken är ju lärare så det blir väl ändå mest resor när det är lov.

Nu kommer jag att ha bara 3 veckor semester på sommaren enl. vårt nya avtal som jag absolut inte gillar.