söndag 24 maj 2015

Eurovisionyra!!!!

Eftersom det är skyltsöndag, tack vare BP, så blir det så klart en skylt från Wien idag.

..och vem kommer här , om inte Eurovisionvinnaren 2015!!!! Så trevligt att få flyga hem i samma plan som honom!

Såklart hyllade vi honom på plats där på Wiens flygplats.


Han blev rörd ...

Rörda blev vi också av Christer Björkmans fantastiska grej som han gjorde på flyget, i mikrofonen så sa han att han skulle gå runt till alla och den som ville fick fotografera sig med vinnarstatyetten, vilken kille va!? För gissa om det tog tid, för alla ville ju såklart ha ett foto!!!

Tack Christer Björkman!!!!

Få se om den lilla filmsnutten går att lägga in på bloggen! Som ni förstår hade vi en fantastisk kväll igår!!! Tyvärr regnade det så mycket att vi inte kunde vara ute vid Rådhuset där de hade en fantastisk storbildsskärm. Vi hamnade i alla fall på ett härligt ställe med disco och storbildsTV där vi såg hela programmet..som ju blev såååå spännande! Avslutade kvällen på Euro Fan Café där vi svenskar blev hyllade!!! Jag är nu heeeelt slut, hemma igen och har massor av foton att visa....måste bara sortera allt i huvudet nu. VILKEN RESA!!!! Inlägg 80/blogg100

5 kommentarer:

Anni sa...

Jag blir nästan tårögd av att bara tänka på eran upplevelse. Vilken otrolig grej! Förstår att flygresan också blev fantastisk!

BP sa...

WOW, WOW, WOW! Förstår att du är överlycklig nu!!! Att flyga hem med ESC vinnaren och initiativet Christer tog är ju helt otroligt. Är så himla glad för din del.

Å vet du Susjos - du påminner mig om mina äventyr med fotbollslandslaget när jag följde med dom bl a till USA 1994. Lyckan, "segeryran" och allt runt omkring liknar faktiskt dina upplevelser i mångt och mycket - inklusive flaggviftandet:-)

Å du - 1 000 tack för att du lägger upp en sådan speciell skylt! Du är bara sååååå bäst tjejen! Tack för länken också:-) Sov gott nu i natt och hela dagen imorgon:-) Kram

Anonym sa...

Vilken fantastisk avslutning på en fantastisk Wienerreise!
How do you DO it?

Ruth i Virginia

Ama de casa sa...

GUUUU va COOOLT!!! Tänk att få hålla i den statyetten... Det är få förunnat :-)

Jag satt faktiskt och kollade på aftonbladet som sände direkt från Måns hemkomst. Spanade efter dig (ännu en gång :-) ), men tänkte att sån tur kan du väl ändå inte ha att du åker hem med samma plan. Men det hade du alltså. Vilken PERFEKT avslutning på storschlageräventyret!
:-)

Helga sa...

Tänk vilken upplevelse för er att ha varit med i Wien och få se Måns vinna! Jättekul!