tisdag 29 augusti 2017

Klippt igen

Äntligen dags för ett besök hos bästa Lotta idag, som har gjort nya blonda slingor och klippt mitt hår, det var välbehövligt, så långt och en trist utväxt, fast ser nu att det inte syns så mycket på min före och efterbild idag,haha!!
Nåväl dagen gick fort, det tar ju några timmar hos frissan! Nu hoppas jag få sova i natt, för i morgon är det dags för en sån där tidig dag igen....ska få gå på konferens genom jobbet, i dagarna två faktiskt! Men så är konferensen i Stockholm också...så det blir ju inga utgifter för hotellövernattningar! SFOG (svensk förening för obstetrik och gynekologi)-veckan började redan i måndags, men de mer barnmorskebaserade ämnena är i morgon och på torsdag, i morgonkväll blir det konferensmiddag på Mälarsalen också,kan bli kul!

8 kommentarer:

BP sa...

Alltså du är ju så himla snygg oavsett om du är nyklippt eller inte. Men den nya frissan är verkligen fräsch. Kul förresten - själv ska jag också gå och klippa mig imorgon, bli av med moppen liksom;-)

Å om jag var dig så skulle jag se framemot konferensmiddagen på Mälarsalen. Konferenser oh föredrag har aldrig varit min grej, brukade somna...;-)

Ama de casa sa...

Skitsnygg som alltid!
Hoppas det blir en bra dag trots den tidiga starten :-)

Ami sa...

Så snyggt det blev! Men det är ju du alltid :)
Hoppas konferensen blir trevlig!

znogge sa...

Visst syns det och snyggt blev det! Rena klippet ;-)

Ditte sa...

Jättesnyggt! Och du var lika snygg även före besöket hos frissan. Och det är ju A&O med en bra frisör man trivs med och som vet hur man vill ha det.
Kul med konferens och är det en bra föreläsare så kan det säkert bli bra. Men jag är så trött på de som läser innantill på en dator. Det kan en ju göra själv.
Trevligt med konferensmiddag, alltd någor mu när de sparade in hotellövernattning. Kanske bjuds det på taxi hem...
Kram!

Villa Frejas bokblogg sa...

Snyggt. Så härligt med ett besök hos frissan. Kram

Anni sa...

Om man kikar på din svettiga bild från inlägget innan, så är skillnaden stor! Snygging <3

Emma, Sol som sol? sa...

Haha, typisk före och efter!

På före ser du snygg ut men lite så där njae... inte riktigt 100 ... Men den andra bilden ser du nöjd och självsäker ut!

Damernas Värld och Femina kunde inte ha gjort det bättre!