onsdag 15 april 2009

Vicky Cristina Barcelona

Filmen handlar om två amerikanska kvinnor, Vicky och Cristina, på semester i Spanien. På ett galleri möter de den charmerande konstnärsbohemen José Antonio, som utan omsvep erbjuder både sightseeing och sex. Cristina låter sig snabbt övertalas och långsamt sveps även den försiktiga Vicky med i den varmblodade spanska passionen. Vicky och Cristinas semester förvandlas till en sensuell resa där attraktion och temperament kulminerar och kokar över av begär och kaos då ex-flickvännen Maria Elena gör sin dramatiska éntre. (taget från baksidan av filmen)

En småmysig film,som jag ger 3 solar,precis som Ronny Svensson på TV4.
Jag gillar skådespelarna,Scarlett Johansson,Javier Bardem och inte minst fantastiska Penelope Cruz! Och så vackra foton från det ljuvliga Spanien ....mmm....

Ikväll är det dags för jobb igen. Undrar nu om jag ska baka matbröd,eller åka till Kappahl och se deras nya kollektion "Vintage Stories" nu ?

6 kommentarer:

Plutostina sa...

Hej!
Visst kan du hittat mig på en annan blogg... trevligt att du hittade mig även här och att du lämnade ett avtryck (genom en kommentar).

Blev det matbröd eller KappAhl?
Tjingeling!

imse sa...

Nå vad blev det? Bröd eller kläder?

Jag gillar Woody Allen, så den filmen kanske är nåt för mig.

Kram

Susjos sa...

Det blev rågsiktskakor!

Katti sa...

Tack för tipset om boken, jag läste om den när den just kommit ut och tänkte att den ska jag läsa och sen ska min man få läsa den. Men sen glömde jag av det. Så tack för påminnelsen:-)

Katinka sa...

Åhh, den filmen låter som något jag vill se. Hyrde du den eller går den på bio?

Marie sa...

Den såg jag för ett tag sen och tycker väldigt mycket om den. Lättsam, rolig, fina bilder, fin miljö och bra skådisar!
Ha en bra dag!