torsdag 18 juni 2009

Jobbnatt med Odd Molly!

Full rulle i natt på jobbet. Introducerar en alldeles nybakad barnmorska som ska jobba hos oss i sommar,vi fick tre härliga förlossningar i natt! Framåt småtimmarna så lugnande det ner sig,och då såg jag något som var till salu i personalrummet..är det inte ?..Jo en Odd Molly kjol! Måste provas! Sagt och gjort,och tja,varför inte..om man bortser från landstingets tröja och mina tjusiga strumpor och skor så kanske?? Klockan fem i morse stod jag modell..hihi! Och JA jag köpte den,bara 200kr. Men vete sjutton om det är något att sätta på sig denna regniga sommar??

Nu har jag en natt kvar,och nyss så stack familjen med katt och allt till landet. Lugnet lägger sig över hemmet,så jag kan ladda för en sista natt innan midsommar. Ha det gott!7 kommentarer:

Anne-Lie sa...

Njut av din jordgubbsbellini och din nya kjol! Måste dock medge att jag inte har så bra koll på olika märken men nu har jag googlat och kollat lite;-))
Ha en underbar midsommar!

imse sa...

Wow, det där kan väl bli landstingets nya arbetsdräkt. Tror det skulle pigga upp.

Trevlig midsommar!

Suzesan sa...

Vet du vad Susanne den kjolen var skitsnygg. Odd Molly är snyggt. Vi har inte det märket här i stan. ÄNNU vad jag vet. Men det är snyggt.

Hoppas jag snart kommer till Stockholm och får shoppa KLÄDER! Inte riktig läge än för att resa dit. Inte på sommaren. Kanske.Jag kan ju ändra mig:)

Kul bild.

Ha en härlig midsommar.
Ahha vi ska dricka nästan likasamma. Det är rätt populärt det där vinet. Tomt i hyllan när jag kom.

Men det fixade jag till.

Kramar
/Susanne

Marie S sa...

Snygg... kjol och tjej... ja bild oxå.. med strumpor och allt :)
Önskar en glad o trevlig
midsommar !
Kram

Katinka sa...

Jättefin! Ja, där gjorde du dig ett riktigt fynd. Så billig också!

Trevlig midsommar också!

Yvonne sa...

Trevlig Midsommar Sussi!
Hoppas ni har bättre väder där, än vad vi har här i Dalarna.....bara regn, inget kjolväder precis :D Skönt att man är ledig resten av helgen iaf.
Kram från Yvonne

ililla sa...

mina bilder blev ju ruktigt bra.
Tack för i natt och ha en bra helg vi ses på måndag igen med nya krafter. Kram