måndag 1 juni 2009

Yes,bilen klarade sig :)Så var denna dag snart slut. En varm härlig första juni. Hann med en joggingtur innan den svettiga bilbesiktningen. Usch,gillar inte alls att åka till bilprovningen. Men jag behövde inte vara orolig,min lilla Opel Corsa gick igenom! Puh :)

Och ikväll har jag stått i köket och bakat en Taco paj till knytkalaset i morgon lunch,då ska nattgänget träffas hemma hos en jobbarkompis och mysa! Tyvärr ska vädret bli sämre...och innan lunchen ska jag hinna med att skjutsa yngsta sonen på hälsoundersökning inför sommarjobbet som han fått på sjukhuset! Som sagt,juni skyndar på med många aktiviteter...precis som maj månad!

Bilden är från Spanien förstås,visst är det en härlig färg på detta träd?

4 kommentarer:

Anneli sa...

Skönt att bilen klarade sig igenom - bilar ska bara fungera och gå och gå enligt mitt tycke. Hoppar att du har bättre väder än vad jag har här - det har strilat hela dagen. Ha det så kul ned dina nattväninnor och hoppas att maten smakar (även om ni måste sitta inomhus)

Katinka sa...

Ja, visst är det trist att vädret ska bli sämre igen. Man har ju precis börjat njuta av annalkande långa lata sommardagar ju.

Tack för grattiset!

imse sa...

Grattis, man blir lika glad varje gång som bilen visar sig från sin bästa sida!

Kram

Yvonne sa...

Usch ja för bilbesiktning.
Vilka härliga semesterbilder du låter oss ta del av....tack!
Kram Yvonne