torsdag 4 juni 2009

Norra Brunn,barhopp och curling av förälder

Jadå,vi hade en trevlig kväll på Norra Brunn. Både Johan Rheborg och Johan Glans fick oss att skratta. Jag är imponerad av alla stå up komiker,att stå där själv på scenen och leverera,få med sig publiken. Det kan inte vara lätt alla gånger.
Sen skulle vi åka hem,eller inte? Jag ,som ju är ledig idag,hängde med tjejerna som gick vidare ut i Stockholms natten (förstås!)...vi hamnade först på Riche
Frotterade oss vidare på Sturehof.
När jag väl sen kom på att jag skulle bege mej hemåt,så hade tågen slutat gå. Mina vänner skulle åt ett helt annat håll,så jag bestämde mej för att ta nattbussen hem. Sagt och gjort,skyndade mig mot centralen för att hinna med bussen. (så mycket folk det är ute på nätterna,en helt vanlig onsdag?!) På vägen kommer jag på att mitt förköps/biljetthäfte kommer inte att räcka till bussresan,och nu för tiden går det ej att köpa biljetter på bussen längre, hm...ett problem uppstod! Klockan var 01.40 på natten,och centralstationen var stängd där man kan köpa biljetter (även toaletterna var stängda...behövde en väldigt mycket! ) Vad göra,ta en dyr taxi hem? Nja....vänta nu..äldsta sonen är nog vaken,även hans kompis,som har körkort,kanske skulle jag ringa honom och fråga om inte....
Sagt och gjort,ringer sonen ,som svarar med : - Mamma,vet du hur mycket klockan är!? Jodå,det visste jag nog...och kunde de vara snälla att ta min bil och komma in till stan och hämta mej,för en summa pengar..??!! Jodå,han skulle kolla med kompisen och återkomma till mej.
Jag väntade oroligt i den oroliga staden,fick konstiga förslag av taxichaufförer som cirkulerade runt, för taxibilar,det finns det gott om mitt i natten!
Så det var en tacksam mamma som viftade in sin lilla opel på Sveavägen i natt,och fick skjuts hem av sonen och hans kompis!!

8 kommentarer:

camilla sa...

Det var gulligt av dom. Stackars dig, men du kan ju allatid fixa buss/tåg biljett via mobil. Det är toppen tycker jag. Ja, kul hade vi. Men idag är jag trött. Hälsn Camilla

Susjos sa...

Tack för igår Camilla! Jättetrevligt! Hm,jag måste lära mej att fixa biljetter via mobilen......fniss :)
Jo,idag är man lite sliten...KRAM!

Anne-Lie sa...

Payback time för grabben;-)) Låter som om du hade en trevlig kväll!!

Lallis - liv och leverne sa...

Låter som en fin kväll:=)
Kram Lallis

ililla sa...

Synd jag inte visste, hämtade Andreas med kompis klockan 02,10
på Vasagatan han hade varit på studentfest

Katinka sa...

Men vad härligt! Dags att sonen hämtar efter att mamma säkert hämtat massor i det förflutna...

Katinka sa...

Haha.. faktiskt jeans och skinnjacka. Men de där Manolosen.. Ska snart lägga ut en bild på dem tror jag... haha...

Anneli sa...

Det är bra med snälla barn och deras snälla kompisar. Vem säger att ungdomar nu för tiden inte har någon hyfs?? Jag hör ofta att de är både snälla och hjälpsamma.