söndag 23 oktober 2011

Flickan under gatan

Klockan var närmare 02.30 innan jag släckte lampan igår natt. Läste ut boken ."Flickan under gatan" av Roslund&Hellström, som var så spännande att jag inte kunde sluta läsa! Den handlar bl.a om gatubarnen som finns och bor i tunnelsystemen under Stockholms gator. Det värsta är att de finns på riktigt. Har ni inte läst Roslund-Hellströms spännande deckare så rekommenderar jag dem varmt!
Om författarna från Piratförlaget :

Anders har en bakgrund som reporter på SVT:s Rapport och nyhetschef på Aktuellt. 1999 startade han och blev även chef för det dagliga nyhetsprogrammet Kulturnyheterna.

Börge var en av initiativtagarna till KRIS, Kriminellas Revansch I Samhället. Han är kriminalvårdsdebattör och har under många år arbetat med missbrukande och kriminella ungdomar.Sovit länge idag förstås, men ser fram emot att snart få börja läsa deras nästa bok : " Tre sekunder".

Idag har jag klippt ner buskar och grejat lite i vår lilla trädgård, Majagumman har tittat på. Sen tänkte jag åka och jympa, men la mej ner en stund med Wordfeud- och somnade igen! Herregud, hur kan jag vara så trött?

10 kommentarer:

Jenny Maria sa...

Åh, lyllos dig som har hittat Roslund & Hellström, jag hade Box 21 i bokhyllan i flera år och insåg inte vilka otroligt bra böcker de två skriver. Efter Box 21 som var min första så läste jag alla... :-D

Petra sa...

Den boken måste jag läsa. Kram

Mallan sa...

Åh, wordfeudar du? Lägg till mig (om du vill) mallan-B.U.S

Petra sa...

Sv: Jag använder Hipstamatic

Maya sa...

Den där vill ja läsa, men har så många på lager nu och är inte på läs humör :S blir Amelia och Allas mfl. för hela slanten!

GlimraSkimra sa...

Och Maja ser ut att vara beredd på snö, där hon sitter bredvid snöskyffeln, eller... ;)

fialia sa...

Den har jag inte läst, men kan bli så illa berörd när det kommer så nära, just nu läser jag "den blå cykeln" har läst den en gång för några år sedan, har du läst den?
Tröttheten ja, nu måste vi nattsuddare sticka ut nasan när det e ljust.
ha de Fia

Anne-Lie sa...

En mycket spännande bok som både jag och en av sönerna fängslats utav!

Pankis sa...

Jag har läst alla deras böcker så snart de har kommit i pocket och jag älskar dem. De är fruktansvärda.

nattsyrransphoto sa...

Den boken vill jag också läsa!!! Ska nog söka rätt på den!! Ha det toppen=)