tisdag 25 oktober 2011

Melodifestivalen 2012 parkett plats igen i Globen !

Idag kl 09 var det dags,då släpptes biljetterna till nästa års melodifestival. Jag och väninnan satt beredda vid datorerna. Prick kl 09 var vi inne, och båda fick vi dåliga platser på A-läktare, vi provade igen och platserna blev bara sämre och sämre,med skymd sikt och C-läktare. Efter typ en kvart så var vi på väg att lägga ner. De viktigaste är ju att vi har biljetter till Växjö dit vi ska åka på lilla MF- turné som vi gör varje år. Helt plötsligt skriker M till i telefonen, -Jag har två biljetter på D-parkett!!!
Va??? Är det sant, vänta lite kolla om det inte är genrepet du fått biljetter till? - Näe,det är till finalen!! Jag köper nu!!! (man har bara 5 min på sig att köpa). Så nu mina vänner, har vi parkettplats igen!!!! Ni som minns hur det var i år, då satt vi så bra på parkett så vi var med i TV mest hela tiden visade det sig,med våra oranga boor! Så håll utkik nästa år,haha!!!!

Dagens outfit på lunchen med barndomskompisen idag blev den nya klänningen från H&M och premiär för mina nya stövlar köpta på Vagabond . Snälla hon hade hittat ett sånt fint halsband som jag fick, med dalkullehjärta och allt, Tack gulle hon! Till kaffet provade vi på macarones igen, fast den var godare på Waynes där jag åt den i söndags! Nu är jag nyss hemkommen efter ett sent jympapass på vårt nya F&S. Puh, det är mycket man ska hinna med när man är ledig!!

9 kommentarer:

Shamrock sa...

Melodifestival och Lena Ph - du ska ut och ha kul hör jag. Grattis till D-parkettbiljetterna

fialia sa...

Grattis till biljetterna, så kul, ohh vilket snyggt halsband, annorlunda.
Snygg outfit oxå.
ha de Fia

Ting sa...

Hurra till allt i ditt fina inlägg!
Åh halsbandet!

Sus sa...

Vilket halsband! Fint!

Jag hann som sagt inte sitta och klicka igår, men shit som jag suttit där ibland prick kl 9 och svettats då det släpps biljetter =)

Anni sa...

Du, de boorna glömmer vi aldrig!

Och vi ser fram emot att få se dem igen! (Men ni kanske kan vara liiite mer behärskade denna gång? :-))

Eva sa...

Skam den som ger sig :)! Ser fram emot att få se dig i rutan igen!

Jättefint halsband.

Kram

Petra sa...

Då räknar jag kallt att få se dig i år med.
Kram

Anne-Lie sa...

Minns nog att jag såg dessa brandgula boorna vifta runt rätt intensivt - lovar att hålla ögonen öppna igen;-))
Blir fikasugen!

Mamman sa...

Underbart halsband!
Och kanske är vi kollegor....vars jobbar du? :-)