måndag 5 november 2012

Endorfinkick och död råtta i bilen?


Ett mörker var det ute när jag drog upp rullgardinen på eftermiddagen,efter att ha sovit efter nattpasset. Så det var liite segt att åka till F&S och leda jympan ikväll,men där hände det något! Mycket folk med glada miner gav mej en sån energi ,och passet med härlig musik och rörelse gjorde mej "hög",vilken endorfinkick..jag var lyrisk, svettig och glad när jag gick därifrån!!!!! Tänk att jag fortfarande efter 9 år som jympaledare ( och många fler år som "vanlig" motionär") tycker att det är så roligt??!!!
Mindre roligt är att det luktar i bilen,riktigt illa, som att det skulle ligga en rutten fisk eller död råtta nånstans. Äldsta sonen och hans flickvän tömde bilen igår och letade, de köpte också en "wunderbaum" som nu hänger i bilen. Men inte hjälper det! Pinsamt att köra hem en jobbarkompis i morse i den illaluktande bilen. Nu har jag tagit ut allt ur bagageluckan,för där stinker det mer, och är även blött....hm. Så nu får vi se om det blir bättre.

5 kommentarer:

Petra sa...

Underbart med sådana kickar.

Agneta sa...

Jag hade också ofta den känslan efter ett F&S-pass! Härligt!

Hoppas du får bort det som luktar i bilen.

fialia sa...

Har du kollat under huven?
Härligt med såna kickar, jag var iväg i dag på gymet o i morgon har jag bokat gympa kl 12.00. nu jäklar!!!!!
ha de Fia

Shamrock sa...

Kan det vara mögel. Min pappa fick mögel i sin nya bil för att det läckte in vatten någonstans. Det finns inte bara mögelhus,det finns mögelbilar oxå

Madeleine sa...

Åh, du är instruktör! Jag är nyfrälst jympa-entusiast. Min väninna har nyss blivit instruktör, och jag hänger med henne på det mesta. Såå kul!!!