torsdag 29 november 2012

Hälsning från Kina och utelåst

Två fina förlossningar inatt igen med min nya barnmorskestudent. Som vanligt gick natten fort, och trött var jag förstås när jag åkte hem, så trött att jag glömde dörrnycklarna på jobbet! Vad göra, åka tillbaka till jobbet i rusningstrafiken in mot stan? Näe. Försöka få yngsta arbetslösa sonen att vakna på övervåningen och komma ner och öppna, ja, ett försök gjordes. Ringde på mobilen och ringde på dörren konstant. Döm om min förvåning när äldsta sonen kom sömndrucken och öppnade dörren! Han var ledig idag från sitt jobb och hade hört mej. Yngsta sonen hade också hört mej visade det sej, men han trodde det var nån galning som stod och ringde konstant på dörren!!! Suck, in kom jag i alla fall och kunde gå och lägga mej.
Ute är det ljusare tack vare snön,härligt! Och igår kom den årliga hälsningen från min SOS-by i Kina som jag sponsrar var månad med en liten slant. Alltid kul att läsa dessa brev,och få handritade julkort och foton.
Nu snart dags igen för ännu en natt...

5 kommentarer:

Petra sa...

Vilken tur du hade där.
Kram

Rantamor sa...

Härligt med en hälsning från din SOS-by sådant värmer hjärtat att se att det funkar med en liten slant.
Vi hade ett fadderbarn i Indien i mpnga år till att hon bara försvann....bortgift i unga år...tyvärr, men pengarna gick till hela byn och alla flickor och kvinnor...

Hoppas du får en bra förlossningsnatt...

Blåklinten sa...

Helt otroligt att dina söner vaknade, det vete sjutton
om mina hade gjort. Du hade tur!

fialia sa...

Så trevligt med en hälsning, inte dåligt att de vaknade, hehehe
ha de Fia

Eddie och barnen på Bristol Academy sa...


Mysigt med en hälsning från långtborta....:) Anna