lördag 16 augusti 2014

Ledig inatt!

Sådärja, tre nattpass till avklarade...det blir ehhh...nio nattpass på ...ehhh två och en halv vecka! Normalt gör jag c:a 11 nattpass på en månad. Och nu är jag bara ledig i natt, i morgon gör jag ett nattpass till...
Ack ja, sommartider hej hej sommartider! Nästa vecka är dock semestertiderna slut för de kollegor som haft sen semester i år. I alla fall så har jag sovit gott idag, vaknade av mig själv vid 14 tiden, varit ut och joggat. Bakat en pizza ( på en lördag-jag vet, fel dag i denna familj!) som maken blev glad över när han kom hem efter jobbet sent ikväll. Någon som har suktat efter glassen som maken äter på bilden ,det är Maja. Bilden är lite unik, för de två på bilden är inte speciellt glada i varandra i vanliga fall.

3 kommentarer:

BP sa...

Tjejen - du håller på att jobba ihjäl dig!
Sommartider - jo, men inte för dig och dina "medsystrar" Hoppas innerligt att du får rejält betald i övertid, vilket du ju borde få.
Åsså verkar ju maken din också jobba skift = ni nöter inte på varandra - å det är ju positivt om man säger så;-)

Bilden är aningen mörk, även om jag förstorar den, så jag ser inte riktigt vad som händer. Men jg förstår att maken din är inte så förtjust i katter annars eller...

Hovdamen Yoyce sa...

Usch det låter lite föör jobbigt. Du får nog snart åka på semester igen!
Kram

Anni sa...

Hoppas att du på något sätt kunde njuta av natten (he he, du kanske sprang midnattsloppet ;-)). Jag fattar inte hur man orkar jobba natt, att tonåringar kan vända på dygnet är väl en sak, men mogna kvinnfolk ... Jisses, vilken tur att ni finns!