söndag 10 augusti 2014

Vienna 2015 !!!!

Har ju glömt bort att blogga om nästa års ESC! Min kära schlagerkompis har ju varit förutseende och bokat hotell i både Wien, Innsbruck och Graz. Sen bytte de datum för ESC, då bokade hon om bara till Wien..och det var ju ett smart drag! Samma dag som det blev känt att Wien står som värd för nästa års ESC så har vi nu också bokat billigt flyg t.o.r! Nu e det bara biljetterna som saknas!!! "Rise lika a phoenix" :-)

6 kommentarer:

Susanne sa...

Massor med grattiskramar på namnsdagen.

Sus sa...

Men vad roligt! Hur gör ni för att få biljetter? Sitter vid datorn då de släpps?

BP sa...

Stort GRATTIS till flygbiljetterna! Vilken smart kompis du har! Biljetter till finalen hittar ni alltid, ni är ju så duktiga på att mingla;-)

Ama de casa sa...

Oooo... Ni är ute i god tid ni! Själv har jag precis bokat nästa års skidresa som nog kommer att krocka med svenska schlagerfinalen. Vi "lyckas" alltid med det.
Försökte googla för att se ifall det krockar i år igen, men jag tror att dom bestämmer plats och datum efter att vi har bokat resan. Jodå. Så är det nog :-)

Shamrock sa...

Bra med så förutseende kompisar

Susjos sa...

Sus, ja, i år satt vi vid datorn då biljetterna släpptes. Malmö året så köpte vi hela semi/finalpaketet genom mello klubben vi är med i !