söndag 15 mars 2015

Rätt låt vann!

Laddade från topp till tå inför mellofinalen, som Måns så fint gick och vann! Vilken kväll det blev. Vi hade så kul med roliga tävlingar, en härlig mellofinal och sen dans innan vi sent omsider tog oss hem mitt i natten. Kul att jag faktiskt prickade in topp tre, men det kanske inte var så svårt?! Idag har varit en mycket lugn dag, sov till kl 13. Men stackars maken har jobbat idag! Syster har varit här på besök, och jag funderar på om jag ska hinna byta ut en låt i mitt jympapass tills i morgon, vore ju så kul att ha med Måns "Heroes" ....vi får se! Detta var inlägg 10 i blogg 100

2 kommentarer:

BP sa...

VA! Din stackars man fick åka till jobbet idag. Tycker verkligen synd om honom. Å du kunde sova ut. För att vara ärlig sov jag ungefär lika länge som du - å då festade jag inte ens;-)

Såg bara snabbspolningen och förhandsfavon vann programenligt. Å du tippade topp 3 - du kan det där med mellon, verkligen:-)

Ama de casa sa...

Vilken härlig Schlagerfest! Jag brukar bulla upp för party, men Anders hittar oftast nån trevlig städsyssla istället.

Tur för honom att det inte fanns wiffi på planet över Atlanten. Inte roligt att städa flygplanstoaletter, tror jag... ;-)