onsdag 20 april 2016

Nya slingor och klippning!


Idag var det dags för ett besök hos min frissa Lotta igen, nya slingor och klippning..och jag blir alltid nöjd! Vet inte hur länge jag har gått till henne ( min väns lillasyster är det) men minns ju att hon fixade min frisyr till vårt bröllop, och det är ju 25 år sen i år!!! Hon vet ju att jag är håröm, så i bilen på vägen dit så borstar jag håret och hårbotten hårt ,så jag är lite förberedd på den där hemska mössan och virknålen som sen drar upp mitt hår, och faktiskt...det går bättre och bättre ...men det har tagit sina 25 år att vänja sig, haha!!!  Sen förstörde jag min frisyr ikväll då det var dags för Indoor Walking passet, häpp!!!

15 kommentarer:

Ditte sa...

Väldigt snyggt! Att ha en bra frissa är toppen!
Jag har min braiga i Spanien, men gjorde ju ett extra besök i Thailand och har inte hämtat mig än från den klippningen. Håret växer ut långsamt...
Men du lyckades säkert få ordning på frisyren efter kvällens pass...

.

TantGlad sa...

Du är jättesnygg i håret. Nu är vi båda vår fina tjejer.
Det är viktigt med en bra frissa tycker jag.

Tjusig som vanligt är du.

Kramkram.

BP sa...

Alltså vad dina frissa Lotta gör med ditt hår låter som kinesiska för mig. Bara resultatet blir så bra som det blev så...

Håller mig också till min frissa i Vasastan, då jag inte lyckats hitta en lika duktig tjej här i Täby. Har gått hos henne i nästan 10 år...

Ama de casa sa...

Blev superbra ju! Men det är uppenbart farligt att idrotta. .. ;-)

Comsi comsa sa...


Skitsnyggt! :)

Godnattkram ❤

Comsi comsa sa...


Skitsnyggt! :)

Godnattkram ❤

Browneyedgirl sa...

Så himla fint :) Härligt med frissan, efter ett besök där känner man sig som ny <3 Kram och ha en fin dag, helgen står framför dörren, hur härligt är inte det ;)

znogge sa...

Snyggt! En bra frisör är guld värd :D

JaanaM. sa...

Tjusigt! Kul att ha hittat en frisör som man trivs med.

House and Garden by Bia sa...

Jättefint !...för hade jag också mycket ljusa slingor, nu tonar jag håret
brun/svart och trivs med det ;)....så det kan gå, hihi...
Svar: jag har varit till Sundborn och kollat hos Carl Larsson gården...en upplevelse var det verkligen...och Karin var verkligen före sin tid !!...skulle gärna åka dit igen ;))
Trevlig helg !!

Anonym sa...

MEEN....varför gör du inte folieslingor???

biggeros sa...

Det är viktigt att ha en bra frissa som känner igen en. Förvisso gör din det. Härligt!!
Det gör ont när de tar ut tussar genom gummihuvan med en virknål. När man vill vara fin får man lida pin. Kram

Susjos sa...

Min frissa pratade just om folieslingor, och man måste vara snabb med dem, då man ju sätter på färg direkt. Och för att göra så många slingor som man bör för att få ett bra resultat, så tar det mycket lång tid, vilket betyder mycket dyrare för mig som kund. Svar till anonym ;-)

Mias Mix sa...

Snyggt och fräscht! När sommaren närmar sig känns det extra roligt att ha slingor i håret. Min frissa heter också Lotta. Det var min syrra som lärde upp henne och min man var hennes första kund när hon var 14 år och gick och sopade golvet hos min syrra. Hon har så vansinnigt fullt jämt så hon tar egentligen inga nya kunder, men när syrran dog fick jag komma till henne såklart. Viktigt med någon man har förtroende för.
Japp, fotade macro-bilderna igår, kröp runt i gräset ett bra tag :)

Ami sa...

Så snyggt det blev!
Och visst är det skönt att bara sätta sin ner i stolen och bli omhändertagen :) Och speciellt när frissan vet precis hur man vill ha det!
Kram och trevlig dag