torsdag 21 april 2016

Snurrigt...

Idag var det dags igen för teamträning, och bl.a sätesförlossning på tvilling 2. Bilderna är från förra tillfället jag var med i början på april.


Alla tycker det är bra att öva, och önskar att vi kunde göra det flera gånger under året.

Jag är helt slut ikväll, så nu blir det snart sängen. Har gjort upp planer för morgondagen då jag bl.a tänkte hinna med lunchjympa och sen har jag bokat tid att besöka kattpensionatet där Maja ska bo under vår sommarsemester. Men just nu upplyste min man mej om att det är redan i morgon(kväll dock) som vi med våra kompisar ska åka med Birka Paradise!!!! Jag trodde det var på lördag! Häpp!!!

8 kommentarer:

Comsi comsa sa...Sov gott och snart och så mycket du bara hinner.:D) så du är utvilad till kryssningen...
Kram ❤Kram på dig ❤

Comsi comsa sa...Sov gott och snart och så mycket du bara hinner.:D) så du är utvilad till kryssningen...
Kram ❤Kram på dig ❤

BP sa...

Hos dig är det då aldrig tråkigt! Jag menar - vem bjuder på sätesförlossning av den andra tvillingen, ett skelett, gympa, kattpensionat och en Birka-kryssning i ett och samma inlägg. INGEN!

Ser mycket fram emot Birka Paradise bilder. Har nämligen aldrig åkt med Birka, bara med SIlja och Viking. NJUT!

Ama de casa sa...

Åhå! Kryssningar är kul har jag precis upptäckt - ha det toppenbra! :-)

znogge sa...

Aj då, då brinner det i knutarna! Hoppas ni får en trevlig kryssning :D

JaanaM. sa...

Fullt ös för dig!

Days by Johanna sa...

Ja min barnmorska på mvc sa när jag ville prata med en kurator/psykolog att den de hade fick man bara träffa om man hade anknytningsproblem till sitt barn och det hade jag inte. Så det blev luren i örat typ.

Jag mådde dåligt på fredagen coh var mycket trött, hade jätte svullna fötter trots stödstrumpor, så mmsa bild till den till min mor, då sa hon åt mig ringa förlossningen. Så det gjorde jag, så fick komma in dagen efter på fm, ringde sen fredagskväll. Det gick snabbt, mina njur och lever värden var inte bra, så skulle bli inlagd för observation. Hann vara uppe på BB 1 timme, sen fick de rulla ner mig på förlossning för då hade jag blodtryck på 180/90.... då kom läkaren och sa nu är inte frågan om du skall förlösas utan hur. De tog nya prover och jag magnesium för trycket. mina värden var inte sämre, så de tog hål på hinnerna 17:30 Sen är Hugo född på söndag morgon 5.24 :) Han hade nog varit ute fortare om han inte haft huvudet snett och tryckt på mina nerver så jag inte kunde krysta ordentligt. Hade jätte bra personal på förlossningen och bb :) barnmorskan som tog mitt samtal träffa vi på söndag kvällen när hon jobba och hon sa vilken tur jag bad dig komma in. Så hon var nog glad. Har förstått det kunde gått illa för både mig och barnet om vi varit hemma eftersom det gick så snabbt.

biggeros sa...

Det låter som en trevlig helg. Ha det kul med ert sällskap och en trevlig tur till sjöss. Vila nu. Kram