måndag 25 februari 2019

Mellominnen att smälta

Svårt att smälta den roliga helgen i Lidköping. Här kommer bilder från direktsändningen. Melodi nr 1 Pagan Fury med "Stormbringer."


Anton Hedman med "Känner dig"

Lisa Ajax med "Torn"

Arvingarna med "I do".

Bishara med "On my own"

Två av programledarna.

Ann-Louise Hansson med "Kärleken finns kvar".

Sist men inte minst: John Lundvik med "Too late for love".

Vinnarna igen.


Fick denna bild skickad till mej från schlagerkompisen. Vi syns med en mycket kort sekund, främst kompisen som står upp, jag sitter ner till höger i bild, 24 minuter in i programmet.

I natt har jag sovit gott och länge. Vaknade dock med halsont,som blev bättre med en ipren. Vilat under dagen så att jag orkade ta mej till jympan ikväll. Nu vilar jag vidare och njuter av mellohelgens minnen!

5 kommentarer:

Geddfish ♥ sa...

Så kul att ni tyckte om Lidköping! Jodå, Lidköping kan allt festa till det. Vilka premiärlejon ni är båda två, du och din kompis! Eller rättare sagt, schlagerlejon ;)
Ha det fint, här är det snart natti efter att ha varit på Gospel ikväll. Kram!

BP sa...

Kan bara instämma med Ama och Gerd - ni kan det där med att mingla med "grädden" som tjejerna sa. Å jag måste säga att den som fotade bilden med er två i Lidköping måste ha en oerhört reaktionsförmåga. Spelade upp "sekvensen" flera gånger utan att upptäcka dig. Schlagerkompisen fick jag in direkt. Åsså tittade jag på bilden du lagt upp, ja där ser jag ju att det är du. Du gillade uppenbarligen inte låten, då du satt kvar - hahaha:-)

PS. Dina fotoshots är superbra! Jag njöt av dem faktiskt. De förmedlar så mycket glädje. Ja, som jag sagt många gånger förut - Mello och ESC är ungefär som fotboll;-) DS.

http://kraka.moah.se sa...

Krya på dig från det halsonda!

Znogge sa...

Ja, vilken helg ni fick och vilka bilder! Hoppas det halsonda är snabbt övergående.

Kram och god morgon!

Ama de casa sa...

Tack för snabbreprisen! :-) Vilken härlig stämning!

Hoppas halsontet gav sig av för gott!

Ska kolla på klippet sen - nu måste jag snart rusa. Det är mycket nu även för en hemmafru ;-)