tisdag 22 oktober 2024

Lycklig tisdag

Idag var det dags för ett besök hos barnbarnen på Vendelsö. Min man kom hem tidigt, så jag kunde ta bilen dit, och hann följa med till förskolan och hämta Samuel. På vägen hem hann vi med att besöka två lekparker och gungade lite. Hemma var det dags att leka med bilarna och läsa den nya boken som jag hade med mig om Bojan som körde ambulans, den var uppskattad, tror vi läste den fyra gånger. Lillebror börjar bli snabb på golvet, kryper på sitt sätt snabbt fram och vill väldigt gärna ha brorsans bilar, vilket inte uppskattas så mycket av storebror!

En härlig dag på Vendelsö, i morgon väntar en utbildningsdag, och det där att gå upp i ottan är ju inte min grej, vi får se hur det går i morgon, eller framför allt, kommer jag att sova något i natt?!
 

4 kommentarer:

Znogge sa...

Vilken härlig dag det blev! Att ungås med barnbarnen är verkligen kvalitetstid så det gör man gärna.
Hoppas att du sover bra i natt och att utbildningsdagen blir givande.

Kram och god kväll!

femfemman sa...

Ordning och reda på parkeringen! Klart att inte brorsan ska sabba den!

BP sa...

Samuels bilskörd är ungefär lika stor som Zlatans, som ju bland annat har 10 Ferrari-bilar - hahaha!
Ja, William är ju i den åldern där han vill röra allt och testa allt möjligt. Och då kommer ju storebrors bilar väl till pass, såklart. Bäst att köpa en uppsättning bilar till lillebror också;-)
En härlig dag för dig!
Utbildningsdagar är visst nödvändiga men inte speciellt roliga för nattarbetande personal. Men jag önskar dig i alla fall lycka till att du får sova lite i natt.

Hannas krypin sa...

Så härligt att få umgås med barnbarnen! Hoppas att det går bra att komma upp ur sängen. Tycker alltid att sängen är som skönast när man måste gå upp.