onsdag 6 maj 2009

En galen natt på jobbet

Natt nr 2 var ingen lek, jösses så vi sprang! Hann knappt se vilka jag jobbade med i natt! Jag tycker att jag alldeles för ofta i min blogg skriver om tuffa arbetspass?..Och än har inte semestrarna börjat,hur ska det bli då?! I natt snittades det 4 mammor ,och utöver det så föddes det några till förstås!
Jag hade hand om en förslossningsrädd mamma,samtidigt som jag hade en till mamma i värkarbete. Då är det svårt att räcka till....men som vanligt så grejade vi upp det! Men man tänker på sig själv i andra hand. Så idag satt jag kvar på jobbet på övertid för att få äta min frukost innan jag åkte hem,annars hade jag inte kunnat köra hem! Svimfärdig som jag var efter denna tuffa natt.
Och ikväll var det möte på jobbet och lite utbildning i hjärt och lungräddning av nyfödda,så det ville jag förstås åka in på.
Nu äntligen hemma igen,och är ledig till fredag natt....hurra!

4 kommentarer:

Anne-Lie sa...

Nog är det tuffa pass du har alltid - å det är nog tur att det är så många kvinnor i vården för arbetsgivaren alltså! Men det kanske är dags att ställa nya krav!

Ha en bra ledighet!

Katinka sa...

Åhh, vad tufft av dig att utföra ett sådant arbete. Jag beundrar dig verkligen ska du veta! Och att äta frukost på övertid gjorde du ju helt rätt i...

imse sa...

Bra jobbat!
Ha det skönt nu på din lediga tid.

Kram

Bibban sa...

Ja vården är tuff, var man än befinner sig i den. det är tur att vi finns eller hur?
Trevlig ledig fredag önskar jag dig
Bibban