måndag 9 augusti 2010

Glasögonselände

När jag var mindre önskade jag att jag hade glasögon, jag tyckte det var så fint med glasögon och drömmen var att få jobba på bibliotek bland alla böcker,och få ha glasögon!! Blir lite full i skratt idag,för jag tror att bibliotekarieyrket inte var något för mej. Jag har landat helt rätt i actionyrket som barnmorska är! Men glasögon kommer jag inte ifrån,och det blir bara värre och värre. Synen försämras fort som tusan! Nu sprids glasögonen över hela huset,de ligger överallt i kök,vardagsrum och sovrum. Nu måste vi dessutom gå upp i styrka. 1,0 räcker inte längre. På jobbet börjar det också bli krångligt,men jag vill inte ha såna där "senilsnören" runt halsen,neej! Än så länge har jag dem på huvudet när jag inte behöver dem. Men det börjar bli problem på t.ex operation-då ska ju op.mössa på och munskydd...vad göra av läsglasögonen?


4 kommentarer:

Yvonne sa...

Ja....det där känner jag igen. Synen blir bara sämre och sämre. Ungarna får hjälpa mig att läsa det finstilta om jag glömt glasögonen.....beklämmande. Du ser iaf bättre än mig, för jag har avancerat upp till +2.50
Kram!

Helga - precious sa...

Samma här, men jag tycker fortfarande att glasögon är snyggt. De ska dock inte sitta på nästippen som mina gör utan sitta på ordentligt! Jag ser nästan fram emot när synen blir så dålig så jag behöver riktiga glasögon ;)

På jobbet spreds nyheten om flygvärden snabbt ;)

Anne-Lie sa...

Ojojoj så jag känner igen mig;-)) Vill att ICA ska ha ett par läsglasögon som jag kan ta ut samtidigt som jag hämtar min självskannare!!
Å 1,0 är ju nästan inget alls vänta du bara;-))

imse sa...

Jag har ju haft glasögon sen 10-årsåldern och har nu fått motsatta besvär. Det finstilta kan jag nämligen inte läsa med glasögon, utan då tittar jag över kanten.
Text på pillerburkar kan vara väldigt svårt att läsa. Tur att FASS finns på nätet.

Kram