lördag 5 februari 2011

Luleå by day

Det är skitkallt här uppe i Luleå!! Aftonbladet försöker få lite schlagervärme i stan. Vinner Danny ikväll? Ja tror jag. Nej tror väninnan.


- Posted using BlogPress from my iPhone

5 kommentarer:

Anne-Lie sa...

Sitter bänkad ikväll och spanar!

imse sa...

Ha det så trevligt ikväll! Vinka!

Hola sa...

Hejsan!
Vi stötte nyligen på din blogg på något sätt när vi sökte Melodifestivalbloggar, och kände direkt igen ansiktet från bland annat MF i Skelleftå -09. Förra året bestämde vi oss för att gå i "Melodifestival Deltidspension" 2011. Så vi är alltså inte i Luleå nu.
Måste säga att det känns lite underligt att inte vara på plats i Luleå för vi har inte missat en endaste deltävling sedan Sundsvall 2003.
Läser att Luleå kommun misslyckats med runtomkring arrangemang, trots att dom fått förslag från olika håll. Klantigt av Luleå kommuns näringslivsutvecklare! Varför lyssnade dom inte med tidigare arrangörer, som Sandviken, Ö-vik, Skellefteå och Karlstad för att nämna några.
Ni får ha det så trevligt ikväll. Det sägs att Melodifestivalen sänds direkt i TV. Nu ska vi kolla om det är så. Har ni bra platser långt fram på parkett, så att vi ska hålla utkik efter dej och din kompis.
Schlagerhälsningar
Hasse & Berit - Upplands Väsby

Susjos sa...

Vi sitter på rad 8 med oranga boor !!!!

Anna sa...

Danny går säkert vidare, de är många man inte känner igen.
Kramis