tisdag 10 december 2013

Christmas Night!

En härlig dag som började med teamträning på jobbet innan det var dags att ta sig till Djurgården och Cirkus igen . På vägen dit hann jag mellan alla polisbilar se kungen och drottningen i en bil på väg från Konserthuset och kom då på att det ju är Nobeldagen idag!


Sen blev det god middag med goda vänner innan vi igen äntrade cirkus, denna gång för att se Christmas Night med Magnus Carlsson, Jessica Andersson och Sonja Aldén, med sig hade de en fantastisk orkester . Sjunga kan de allihopa... så vilken kväll det blev ! Underbar musik och sång... nu känns det faktiskt som att julen är på väg. Bäst ikväll? Ja, det var nog när Magnus sjöng ABBAs instrumentella låt Arrival från 1976, men denna gång med text!!! Är så tacksam för att jag har möjlighet att få se allt detta i denna underbara stad som jag älskar att bo i !


- Posted using BlogPress from my iPhone

6 kommentarer:

JaanaM. sa...

Åh, kul att du hade en skön kväll! :)

Anna sa...

Vilken härlig kväll det låter som. :)

Helga sa...

Ja, ni är ju också duktiga på att hitta på roliga saker. Vi är urdåliga på det men det beror väl på att jag inte kan planera någonting i förväg. Efter jul börjar på fast schema o då ska jag försöka göra mer sånt.

Att jag är så tidig med bak o klappar beror på att jag ska jobba massor här innan jul och kommer inte få allt klart annars.

BP sa...

Vilken härlig kväll och kungaparet som bonus:-)
Yes, Stockholm är en underbar stad!

Shamrock sa...

Låter som en bra kväll

Susanne sa...

Skojsig kväll.