onsdag 14 januari 2015

Music music music!!!

"Stockholmskretsen" levererade på Kolingen igår kväll, andra gången de stod på en scen. Sångaren var helt fantastisk- och så är han ju son till mellokompisen, hans flickvän syns där till höger på klaviatur. Gissa om vi tyckte att de ska vara med i Melodifestivalen!

...och apropå mello, idag släpptes turordningen av låtarna i de kommande deltävlingarna. Molly från idol startar i Göteborg, och Måns mums-mums avslutar i Örebro. Det börjar närma sig!!  Vi åker alltså till Östersund detta år, inte de roligaste artisterna kanske...men är mycket nyfiken på "den jojkande samen" Jon Henrik, som vann i TV-programmet "Talang" (som jag aldrig har sett) med sin låt "Daniels jojk". Hittade här ett youtube klipp som jag såg,och tårarna flödade! Han blir nog min favorit däruppe i norr!

Annars har dagen bestått mycket av musik, jag letar febrilt efter nya jympalåtar. Sen var jag med på ett IW licensierings pass på F&S med följande två minikorta pass med två blivande IW ledare,som nu fick godkänt och ska gå utbildningen. Är minst sagt stum i benen nu ikväll- och i morgon ska jag själv ha mitt IW pass- innan jobbet kallar för tre nattpass- sen- Puerto Rico!!!

2 kommentarer:

fialia sa...

Voaw, snacka om att ha koll:))
På onsdag kan vi vinka då. Nu får ni ha de så bra o en vecka är alltid bättre än ingen, eller hur?
ha de Fia

Ama de casa sa...

Oooo... Nu drar det ihop sig... Fast jag kanske ska strunta i att kolla i år?
;-)

Härligt nära semestern nu :-)