lördag 7 maj 2022

Överraskningsparty

Schlagerväninnan fyllde år igår och trodde hon skulle ut och äta på restaurang med sin man, gissa om hon blev förvånad när vi åtta personer ringer på dörren och rusar in ! Hon blev såååå chockad, hennes man hade verkligen lurat henne rejält! Hon trodde han var på väg med deras lilla hund till sonens svärmor så att han skulle slippa vara ensam hemma när de skulle ut på restaurang, istället hade han plockat upp svärmor och nära och kära, handlat skaldjur till oss damer, ställde sig sen och grillade kött och korv till herrarna. Det blev verkligen en lyckad kväll, och vi kom inte hem förrän vid 03.30 i morse!

 Jag glömde helt bort min klänning på kemtvätten, så när jag låg och vilade på eftermiddagen kom ett sms om att klänningen var färdig, då låg jag och sov. Vaknade vid halv fyra, och kemtvätten stänger kl 14! Rusade dit, och minsann väntade de in mej, och jag fick min klänning som de hade tvättat två gånger för att få bort den stora fläcken , och alla paljetter fanns kvar! Så tacksam, om den nu ska med på ännu ett ESC äventyr! Nu ska bara resväskan packas också....men ikväll blir det vila och fundera på vad som ska med till Italien.

8 kommentarer:

BP sa...

Vilken underbar överraskning till schlagerväninnan. Å vilka skaldjur - MUMS! Gissar att en och annan man var aningen avis på ert skaldjursbuffé.
Där hade du tur - med schlagerklänningen alltså. Både att de fick bort fläcken och att de väntade in dig. Det kallar jag för service.
Lycka till nu med förberedelserna till resan till Turin:-)

znogge sa...

Vilken härlig överraskning och så kul att det blev lyckat!
Gott dessutom att klänningen är i hamn :D Lycka till med packning och annat!

Kram

Ditte sa...

Vilken rolig överraskning! Älskar liknande tillställningar. Kan förstå att väninnan verkligen blev överraskad och att det blev en lyckad kväll och "natt".
Bra att du ägnade dagen idag till att vila dig i form.
Och rart av personalen kemtvätten att vara kvar. Om sen klänningen ska med eller inte kan du ju fundera på men nu är den ju "fit for fight".
Så spännande och roligt med Italien.
Kanske hinner du blogga något under resan eller lägga upp på Instagram
Varm kram!

Äventyret framtiden sa...

Överraskningar av det där slaget kan man bara inte få för många av. De händer inte ofta heller förstås;), men kul att ni alla hade en fin fest tillsammans. Gott ser det ut också.
Skönt att palettklänningen kommer med dig på resan till Turin och får vara med om de festligheterna där i ditt sällskap.
Kemtvätten var ju otroligt tillmötesgående; all heder till dem!
Kram

Ami sa...

Oj vilken härlig överraskningsfest för väninnan! Och vilka skaldjur!
Tur att kemtvätten kunde fixa din fina klänning!
Kram

Guldkryckan sa...

Fin överraskning för din vän där, skaldjur fungerar ju alltid.
Härligt att de fick ordning på klänningen i tid.

Googlade lite här och finalen är ju den 10, ha nu en fin schlagerresa. :)

Ama de casa sa...

Vilket härligt och hejdundrande partaj! Och vilken fantastisk service från tvätten :-)

Vila dig i form nu innan du blir packad och glad igen :-D

Paula Merio sa...

Wow jag tycker det är så kul med såna som bemödar sig att fixa överraskningar! Ge livet lite guldkant helt enkelt!