onsdag 14 februari 2018

Ledig hjärtlig onsdag

Idag stod det shopping på schemat. Var till MoS och hittade en liten "kuvertväska" på Åhléns, som jag behövde, den nuvarande har gått sönder i axelremmen, men ack så dyr den nya var, bara bita ihop och köpa av sparpengarna. Ny mascara behövdes också, och nagellack. Hittade en lite glittrig top på Joy , som var på rea, den fick också följa med hem! Nu är jag laddad för mello i Malmö! Sist vi var i Malmö var vi där nästan en hel vecka, det var vårt första ESC, året måste varit 2013, efter att Loreen vunnit i Baku 2012! Bilden är från Sollentuna centrum idag, när jag stod och väntade på bussen till Friskis&Svettis, så fina hjärtan som pryder trädet, dagen till ära!

Jag köpte hem "kärleksjordgubbar" till mina killar här hemma, maken valde dock att äta upp en del av de små semlorna jag bakade igår, och sonen är inte så förtjust i jordgubbar...

Så jag njöt själv av de ovanligt söta jordgubbarna och ett glas rött till, passade perfekt efter IW träningen och "Renees brygga" på TV!

8 kommentarer:

BP sa...

Hahaha! Du är helt härlig tjejen! Du gör som jag - njuter av varje sekund och shoppar loss när tillfället ges. Helt rätt!!!

Är fortfarande otroligt impad över att du bakade semlorna själv. Har ju aldrig bakat nåt i hela mitt liv, så du förstår nog min beundran:-)

Kul med Alla hjärtans dags vid Sollentuna Centrum. Det är mera än vad Täby Centrum mäktade med...

Å jordgubbar älskar jag, men inte röd vid, som jagf år migrän av. Men jag lovar att det gick lika bra med vitt;-)

znogge sa...

Grattis till lyckad shopping även om det kostade en slant. Vilket bra sätt att fira alla hjärtans dag på!

God morgon!

Ditte sa...

Vilka bra inköp! Klart du måste vara glittrig när det nu bär av till Malmö och på plats ska vara med. Du får lova att vinka. Antar att du och dina vänner blir det mest uppiggande inslaget här. Men jag tittar förstås för att du är med.
Önskar dig en härlig resa och väntar på rapporter.

Perfekt med jordgubbarna som du dessutom fick behålla för egen del.
kram!

Ama de casa sa...

Vilket fint träd där i Sollentuna C! Du hade ju himla tur där också som fick jordgubbarna helt för dig själv :-)

Kul att du är redo för Malmö nu också :-)

Anni sa...

Vill man vara fin får man lida pin - eller öppna plånboken. Hoppas ni får riktigt kul i Malmö, såklart att ni får!
Vilken otur att du fick mumsa jordgubbar själv, det hade du nog tänkt ut innan. Ungefär som när jag köper hem lakrits som ingen annan i familjen äter :-)

Och ja, det gick mycket fortare att ladda upp bloggen. Tror att det beror på att du bloggar i mobilen, eller hur? Bilderna i bloggen kanske inte behöver vara så små, men du kan väl ändra inställningen i mobilkameran. Jag vet att mina mobilbilder är mycket större än de jag tar med vanliga kameran, så jag undviker att mobilblogga om jag kan. Ska kanske ta och ändra inställningarna jag också ... ;-)

Ami sa...

Kul med en lyckad shopping...även om det ibland blir extra dyrt!
Kram

House and Garden by Bia sa...

Så fint i trädet !!...jordgubbar och vitt vin tycker jag är gott ;))...men det är väl också för att jag gillar vitt vin mer är rött ;))
Och visst blir det mello på lördag i tv soffan !
Ha det gott !
Bia

Susanne sa...

Ojj va fort ett år går.
Kram