måndag 20 juli 2009

Bästa dagen?


Nu är den här! Den bästa dagen,dagen innan semestern börjar. Man har hela semestern framför sig! Underbart! De såg lite avundsjuka ut,de kollegor som började jobba i natt efter sin semester.
Lite strulig har denna dag varit,höll inte på att komma hem från jobbet i morse då jag inte kom ur parkeringshuset,för jag hade glömt id-kortet som tar mig ut ur parkeringshuset på jobbet (trodde jag). Fick gå tillbaka hela vägen ,ner till omklädningsrummet och leta,och letade även på jobbet. Väskan hade jag ställt i bilen och trodde jag genom sökt den ordentligt,men icke! Vart tror ni id-kortet låg? Jo,i väskan! är man lite trött efter en natt på jobbet! Haha!!! Fast jag var inte så ledsen över det,jag har ju semestern framför mej! Men kom hem sent i morse tack vare den fadäsen.
Kl. 18.30 skulle jag leda utejympan idag vid Edsbergs slottspark. Jag var där kl. 18. Inga människor syntes till. Ingen funktionär mer var där,som har nyckeln till vår container med musikanläggning och högtalare. Hm,inställt tänkte jag? Och efter flera telefon samtal och lite bilåkning så stod jag sent omsider åter på plats i parken,en snäll funktionär som råkade vara där, åkte hem och hämtade sin nyckel,och några jympaledarkollegor hjälpte mej att raskt ställa ut högtalare och få igång anläggningen och headset! Nästan 100 tåliga motionärer stod och väntade,och hjälpte även till,så vi kom igång en kvart försent med passet! ! Men det blev ett toppenpass med glada motionärer som jympade med liv och lust :)
Och nyss har vi sagt hejdå till svägerska och dotter som kom över på middag lite spontant ikväll...
Och just det...idag var dagen då sonen gratulerade flickvännen med ett presentkort på Bungyjymp!!!!! Så de två har idag gjort sina hopp! Tur att jag glömt bort det och låg och sov i godan ro när de var till Nacka strand i dag och gjorde hoppen....!
Foton tagna från : bungy.se och F&S

7 kommentarer:

Anneli sa...

Häftigt med bungyjump. Tror inte att jag skulle våga....
Hoppas att du får en fin semester!

Anni sa...

Aldrig att jag skulle hoppa så där - jisses, jag har fött fyra barn, jag behöver inte fler kickar i livet ;-)

imse sa...

Vad skönt att du har semestern framför dig.
Aldrig att jag skulle hoppa på det viset. Tänk att ungarna inte vill hålla sig på marken! Jag har ju en son med flickvän som klättrar.

Kram

Pseudonaja sa...

Ha en underbar semester!!!

Marie S sa...

Härligt att ha semestern kvar !

Och jag håller med här inne.. aldrig, aldrig skulle jag hoppa sånt där !!

Kram, kram...

Anne-Lie sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anne-Lie sa...

Njut av sista dagen - hoppas den blir riktigt lång och seg så som semestern sen ska kännas ;-))

Glömde ju säga det att du bara måste ta dig tid att stanna till på Rosendahls!!