fredag 10 juli 2009

Jobb och beordring

Sliten efter 3 nattpass så önskar jag verkligen att semestern hade börjat NU! En vecka till att jobba känns inte ett dugg kul,allra helst då vi var tvungna att även jobba helgen innan semestern börjar,eller börja jobba helgen innan semestern slutar!
Jag valde att jobba helgen innan,så min sista natt innan semestern blir NÄSTA lördag..suck!
Och till på köpet så blev vi alla beordrade att ta ett extra pass under semesterperioderna,så nu på söndag ska jag jobba detta pass,men inte på natten,utan ett eftermiddagspass..lite spännande att vara där på dagen med kollegor som man normalt inte jobbar med. En slitsam vecka har jag framför mej,men ikväll är jag ledig...så det gäller att njuta av de få timmarna som jag inte jobbar! Pizzan är i ugnen och vinet på kylning. Och jag har ju alldeles snart semester....bara en vecka till nu....

4 kommentarer:

imse sa...

Du får njuta av din ledighet nu. Det verkar som om du har en jobbig vecka framför dig.

Kram

Marie S sa...

Tur att det finns njutningar som vin och god pizza, så att du kan ladda för sista rycket innan ledigheten !
Kram..

sinnlighet sa...

Jordemor, tänk att det tog ett tag innan jag fattade vad det betydde. Jag älskar Din speciella blogg och måste berätta att jag en gång i tiden valde mellan att bli socionom eller barnmorska, valet föll på socionom då jag inte är född för att hantera blod.. Själv har jag fött tre pojkar och önskar att jag hade fått bevittna en förlossning någon gång.

Ja, Din blogg är riktigt livsbejakande!

Agneta från Österlen

Katinka sa...

Ja, det gäller ju att se det ur det perspektivet. Semestern lurar ju kring hörnet!

Men inte kul och knappast ok att få jobba under semestern? Varför är det så?