måndag 18 januari 2010

Drömresor...Åh ,vad jag är sugen på att resa! Allra helst till New York,få shoppa,äta och dricka gott,titta på folk....suck!

Vilken tur att man kan drömma sig bort en stund i alla fall! Ute är himlen grå,massor av snö. Och jag har en tuff arbetsvecka framför mig.

Som sagt,det är tur man kan drömma sig bort en stund ...och kanske ,kanske boka in sig på i alla fall en kort resa,jag nöjer mej med Köpenhamn,en natt...tja kanske?..

6 kommentarer:

M's sa...

Åhhh.. jag vill också till New York ! Kram ♥

Anni sa...

Jag vore nöjd med Trosa...

Nattsyrran sa...

Håller med dig!! Jag längtar också bort, till något annat och gärna lite sol och värme. Jobbar långvecka, dvs måndag och tisdag
( men fått ledigt=) ) och sen hela helgen. Hos oss är ofta måndagsnätterna värst, vet inte varför?? Förut var det söndagsnätterna men nu verkar alla söka måndagar. Har lite att pyssla med på jobbet så jag hoppas på en lugn natt. Ha det gott. Kram

Anne-Lie sa...

Ja nog vill man resa alltid! Vi var ju ute och reste nyss men det ruskiga är att det ger mersmak;-))

imse sa...

New York är aldrig fel. Jo, förresten, jag var där en gång i januari och det var ohyggligt kallt. Fick sova med full klädsel på. Då kändes det lite fel.

Kram

Helga - precious sa...

Nu är jag också sugen på en resa, men har ingen i sikte. Bara genom jobbet och det är inte mer spännande än Skellefteå, Luleå och sånt ;)