onsdag 13 januari 2010

Sonen grejade körkortet idag!!

Mobilbild från i morse på väg hem från jobbet. Natten började väldigt intensivt,tror det föddes 8 barn under de första tre timmarna vi jobbade!! Men då ingår TVÅ tvillingpar i dessa 8 barn! Otroligt! Som ni förstår var det lite kalabalik ett tag! Hux flux var klockan halv tre,undrade lite vart timmarna hade tagit vägen? Sen lugnande det ner sig ,så vi hann hämta andan :)

Dagens stora händelse här hemma är äldsta sonens körkort,som han grejade idag! Stort GRATTIS till honom! Igår fixade han teoriprovet på första försöket,och idag var det dags för uppkörningen,och han hade fått bara fina ord,han grejade det galant! Gissa om hans föräldrar är stolta som tuppar idag! Och jag kan ju bara ana hur stolt han är själv. Underbart! Då är det dags att ta tag i son nr 2:s bilkörning. Puh!

7 kommentarer:

camilla sa...

Stort grattis till körkortet!! Visst känns det otroligt skönt när det väl är klart. Dock inte lika lockande att börja köra med nästa, eller hur? Hoppas allt är bra annars. Kram Camilla

M's sa...

Grattis sonen till körkortet !
Kram..

Anna Drott sa...

Vilken arbetssituation! Kan ni ringa in folk när det är sådär, eller förväntas ni som är schemalagda klara av det?

Stort grattis till sonens körkort! Jag inser att det bara är sju år kvar innan min son är 18 år. Tiden, var tog den vägen?

Kram

Anne-Lie sa...

Det är härligt när "barnen" får sitt körkort! Bra för dem att ha när de söker jobb och bra för oss föräldrar om vi vill bli hämtade från en fest;-))
Måste vara rätt unikt med två tvillingpar inom loppet av några timmar! Men 13:e är en bra dag att föda på för det gjorde jag för 17 år sedan;-))

Susjos sa...

Sonen bockar och tackar! Det känns verkligen skönt att han grejade det!
Anna: Nix,det är väldigt svårt att ringa in mer personal mitt i natten,vi på plats få fixa det! Om vi kan så hänvisar vi kvinnor till andra sjukhus förstås.

Anne-Lie: Grattis till din 17-åring :)

Helga - precious sa...

Åh, vad roligt!!

Vår son har ung ett år kvar. Han har nyss fyllt 17. Maken kör med honom men nu är det lite vinterpaus...

Öbon sa...

Men vad roligt med körkortet, grattis!