söndag 31 januari 2010

Premiär!

Idag var det alltså dags,äntligen,alldeles för sent,men men bättre sent än aldrig! Dags för premiär av mitt nya vårpass på Friskis&Svettis! Har övat i dagarna två i vardagsrummet på rörelser till den nya musiken. Kände mej egentligen inte redo för det nya passet idag,men det var bara att ta tjuren vid hornen och med en pirrande nervöskänsla i magen så fick det bära eller brista! Inte blev jag mindre nervös av att det var extra mycket folk där idag...puh!
Hur det gick? Nej ,nej, jag blev inte nöjd,kom av mej och gjorde fel övningar...så jag kände mej besviken efteråt. MEN det brukar jag göra när jag bytt pass,och jag VET också att efter några gånger,när jag blivit varm i kläderna och rörelserna sitter lite bättre,ja då blir det bra! SÅ,det är bara att kämpa på ,det blir bättre!
Mysigt var att åka hem och få äta av den goda middagen från Linas Matkasse som sonen lagat. Jordärtskockssoppa och matvetesallad med stekt kalkonbröstfilé!

En av mina styrkelåtar från nya passet är Bon Jovis lugna version av Livin´ On A Prayer

3 kommentarer:

Nattsyrran sa...

Jag tycker att du är hur tuff som helst som ställer dig och håller träningspass. Jag som knappt törs öppna munnen på möten på jobbet....
Och så lustigt att läsa fler som anlitar Linas matkasse. Min lillasyster (länkar till henne hos mig - carina den grå pippin) berättade för mig igår att dom också gått med i Linas matkasse. Hade ingen aning om vad det är för nåt förräns igår. Vilket sammanträffande. Vi var och hälsade på min bror som ligger på Mälarsjukhuset med en svår pankreatit. Nu är han mest ledsen att det inte ska bli bra någon gång eller att det ska gå illa för han ska bli pappa i maj för första gången. Tyvärr har han fruktansvärda smärtor....
Min syster förresten är med i en kontaktgrupp på centrallasarettet i Västerås för familjer som får barn med Down Syndrom. Då finns hon där som stöd om dom önskar den kontakten. Hon har Felix som är 7½ och har Down. Ha det gott och hoppas soppan var riktigt god=)

Anne-Lie sa...

Tror säkert att dina motionärer var nöjda ändå! Det är ju bara du som visste hur du tänkt att ha ditt program. Här har det blivit savoykålspremiär allt hämtat från Dubbelhakornas välmående;-))

Helga - precious sa...

Det var säkert ingen som var missnöjd. I så fall kan de ju testa att göra ett program själva så får de se hur svårt det är...