lördag 19 juni 2010

Sagobröllop, tårar och sjuksköterskeagerande


Sista natten innan semestern blev bra hektisk...så det var mycket skönt att åka hem i morse och veta att semestern börjat! Idag ville jag inte sova för länge,så ställde mobilen på ringning,ville ju inte missa årets bröllop. Men idag hade jag förstås gärna sovit längre!
Men jag är glad att jag orkade gå upp för att titta på det fantastiska sagobröllop som det blev mellan Kronprinsessan och Ockelbosonen. Som jag grät, jag kan skylla på att jag är extra känslig efter tre nattpass,men då ljuger jag nog! Det var helt enkelt så vackert på alla sätt och vis. Mitt i tv-sändningen kommer maken hem efter en träningsrunda på två mil,likblek och illamående. Så jag fick agera lite sjuksköterska mitt under bröllopsyran. Tvingade ner honom i soffan med benen högt och huvudet lågt, sakteliga återkom färgen till ansiktet,och jag kunde återgå till tv-tittandet.
Kvällen fortsatte med bubbel, man kan ju fira med brudparet idag,men också att semestern börjar!

6 kommentarer:

Nattsyrran sa...

Vilken tur att det fanns en sjuksköterska hemma som kunde ta hand om maken MEN var det inte lite olägligt att nästan svimma under bröllopet.... Ha det gott=)
Kram

Anne-Lie sa...

Först vill jag gratulera till semestern som nu infunnit sig! Sen är det väl bara till att gratulera maken till att det finns en sjukvårdskunnig hemma när han tagit ut sig på detta sätt;-))
Kronprinsessbröllopet har berört många av oss - jag blev även tagen av Björn och Agnes underbara sång!

Susjos sa...

Nattsyrran: ja,eller hur! Det var verkligen lite olägligt att nästan svimma mitt under bröllopet,haha!

Anne-Lie: Ja visst var det en underbar sång av Björn och Agnes! Tårarna flödande....
Och Tack, jag är så nöjd att semestern nu börjat!

imse sa...

Hmm, tyckte han att du var för upptagen med TV-tittning? :-)

Skööönt med semester!

Kram

Petra sa...

Vad lyxigt att semestern har börjat. Hoppas att du njuter för fullt nu.

Anni sa...

Men vilken känslig make du har ;-) det är väl inte HAN som ska svimma under bröllopet? Tur att du kunde slita dig från teven!